Ολοκληρώθηκε του Στόιτσεφ στη Βέροια

Gazzetta team
Ολοκληρώθηκε του Στόιτσεφ στη Βέροια

bet365

Ο 29χρονος χαφ είναι και ουσιαστικά παίκτης της Βέροιας ως δανεικός από τον Ατρόμητο
Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Μίλος Στόιτσεφ στην Βέροια, με την μορφή του εξάμηνου δανεισμού από τον Ατρόμητο. Ο 29χρονος χαφ από το Μαυροβούνιο είναι από το πρωί στην πόλη και μάλιστα θέτει υποψηφιότητα για το ματς με τον Ηρακλή. Οπου είναι πολύ πιθανό να ντεμπουτάρουν οι Σουλέ και Μπελαϊντ, καθώς αύριο στην ομάδα περιμένουν τις μπλε κάρτες τους.
Η ανακοίνωση της Βέροιας:

«Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για τον Milos Stojcev. Ο 30χρονος Σέρβος μέσος θα αγωνίζεται στη «Βασίλισσα του Βορρά» μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ως δανεικός από τον Ατρόμητο.

Ο Milos Stojcev γεννήθηκε στις 19/01/1987 στο Βελιγράδι. Ο πρώτος σημαντικός σταθμός στην καριέρα του ήταν η Μπόρατς Τσάτσακ. Στη σέρβικη ομάδα αγωνίστηκε 2,5 χρόνια (2008-2011)και, αφού έκανε ένα πέρασμα από το πρωτάθλημα των ΗΠΑ (MLS) και του Καζακστάν, το 2013 πήγε στη Σεράγεβο.

Με την φανέλα της βοσνιακής ομάδας είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το μεταγραφικό ενδιαφέρον του Ατρόμητου.

Στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στην ομάδα του Περιστερίου μετρά συνολικά 30 συμμετοχές και 2 γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα