Περέιρα: «Το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ»

Περέιρα: «Το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Περέιρα: «Το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Φακούντο Περέιρα, πρόσωπο της αναμέτρησης με το Λεβαδειακό, αρνήθηκε να μπει στη διαδικασία σχολιασμού των όσων ακούγονται αναφορικά με το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός έπαιξε για περισσότερο από 30 λεπτά και πέτυχε τα δύο από τα τρια γκολ του ΠΑΟΚ στο 3-0 επί του Λεβαδειακού.

Όμως, όλη η κουβέντα γίνεται για το αν μετά τις 31 Ιανουαρίου θα συνεχίσει να είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. «Είναι περίοδος μεταγραφών αλλά εγώ είμαι στον ΠΑΟΚ, προπονούμαι καθημερινά και το μυαλό μου είναι εδώ», απάντησε ο Περέιρα στην σχετική ερώτηση.

«Σίγουρα είναι καλή η νίκη για την ομάδα. Νιώθω και εγώ καλά που όσο αγωνίστηκα, έβαλα δύο γκολ και πήραμε τρεις βαθμούς. Θέλω να πάρω ψυχολογία και αυτοπεποίθηση», πρόσθεσε,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα