Χριστόπουλος: «Μας αδικεί το σκορ»

Gazzetta team
Χριστόπουλος: «Μας αδικεί το σκορ»

bet365

Στην έκταση του σκορ στάθηκε ο τεχνικός του Λεβαδειακού Γιάννης Χριστόπουλος τονίζοντας πως αδικεί την ομάδα του.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Ήρθαμε στην Τούμπα απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο, που σου δημιουργεί προβλήματα με την μπάλα στα πόδια. Προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του.

Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι η ομάδα μου δέχθηκε μόνο μια καθαρή φάση, αυτή του γκολ του Μάτος. Στο δεύτερο ημίχρονο, με παίκτη λιγότερο, προσπαθήσαμε να βρούμε το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς να το καταφέρουμε, καθώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε φάσεις.

Θεωρώ πως το σκορ αδικεί την προσπάθεια που έγινε από τους παίκτες μου. Έχουμε πολλές απουσίες, ήρθαμε σε μια δύσκολη στιγμή της σεζόν, με συνεχόμενα παιχνίδια και με απουσίες. Θα πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Είναι μια δύσκολη καμπή για την ομάδα και θα πρέπει όλοι μαζί να έχουμε όρεξη για δουλειά και πίστη σε αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Περιμένουμε τις επιστροφές των παικτών και μετά θα δουλέψουμε προκειμένου να μπορέσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο κάποια πράγματα, ειδικά κόντρα στις ομάδες του δικού μας βεληνεκούς».

Λίγο πριν είχε μιλήσει στην κάμερα της NOVA τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι από την αρχή., έγινε ακόμα πιο δύσκολο μετά την αποβολή. Η αλήθεια είναι πως δεν απειλήσαμε πολύ τον αντίπαλο αλλά μας αδικεί το σκορ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα