Πρόστιμα σε Ολυμπιακός, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο

Gazzetta team
Πρόστιμα σε Ολυμπιακός, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο

bet365

Με πρόστιμο τιμώρησε τις τέσσερις ΠΑΕ η Σούπερ Λιγκ, για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 1ης, 2ης και 11ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 11ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Αστ. Τρίπολης, Δ. Μποροβήλος (Υπ. Δ/σης Αγώνα): Για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Μποροβήλου: απαλλάσσει τους εγκαλουμένους από την αποδιδόμενη σ’ αυτούς πειθαρχική παράβαση.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών: «Βάσει των αναφερομένων στο από 15/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 15/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 14/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 15/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 15/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ .

*Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν την 1η και 2η αγωνιστική

1η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην από 3/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/1/30-μ από 4/1/2017 Έκθεση της Αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ.

2η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 8/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην από 8/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3592/17/58866 από 9/1/2017 Έκθεση της Αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα