Η εξήγηση για το νέο logo της Γιουβέντους

Η εξήγηση για το νέο logo της Γιουβέντους

Gazzetta team
Η εξήγηση για το νέο logo της Γιουβέντους

bet365

Ο σχεδιαστής του νέου logo της Γιουβέντους αποκάλυψε τους λόγους της μεγάλης αλλαγής των μπιανκονέρι.

Η Γιουβέντους παρουσίασε το νέο της logo πριν λίγες ημέρες και οι αντιδράσεις των οπαδών ήταν στην πλειοψηφία τους αρνητικές. Σύμφωνα με τις φήμες, μάλιστα, χρειάστηκε ένας χρόνος και 200.000 ευρώ προκειμένου να σχεδιαστεί το design. Ο σχεδιαστής του παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία αποκάλυψε τους λόγους αυτής της πρωτοποριακής κίνησης.

«Το νόημα αυτού του brand είναι να σιγουρέψει ότι η Γιουβέντους θα είναι πάντα συνδεδεμένη με το ποδόσφαιρο, όμως θα μπορεί να ταυτιστεί και πέρα από αυτό. Θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι ο πυρήνας, όμως πέρα από αυτό να μπορεί να προσεγγίσει και ανθρώπους που δεν είναι απαραίτητα οπαδοί. Η ιδέα είναι να μεγαλώσουμε το κοινό και να εξασφαλίσουμε ότι θα πάμε καλύτερα εμπορικά, έχοντας μεγαλύτερη επιρροή σε έναν χώρο που αλλάζει πολύ γρήγορα. Η Γιουβέντους θέλει να είναι πρωτοπόρος στην αλλαγή και όχι να μένει πίσω από τις εξελίξεις. Εκφράζει τη φιλοσοφία της Γιουβέντους με έναν τρόπο που ξεπερνά τα σύνορα του ποδοσφαίρου», τόνισε ο Μανφρέντι Ρίκα στην Mirror.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα