Υπογράφει στην Ανόρθωση ο Γιαννούλης

Υπογράφει στην Ανόρθωση ο Γιαννούλης

Gazzetta team
Υπογράφει στην Ανόρθωση ο Γιαννούλης

bet365

Θέμα λίγων ωρών είναι να ολοκληρωθεί ο εξάμηνος δανεισμός του Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ στην Ανόρθωση. Ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται στην Κύπρο και υπογράφει…

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο δανεισμός του Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ στην Ανόρθωση για τους επόμενους έξι μήνες. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και μέσα στη μέρα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

«Έρχομαι εδώ για να πάρω αγωνιστικό ρυθμό και να επιστρέψω καλύτερος. Μου αφήνει μια πίκρα η αποχώρηση αλλά με παρηγορεί ότι θα πάρω χρόνο συμμετοχής», δήλωσε σήμερα σε κυπριακά ΜΜΕ ο Δημήτρης Γιαννούλης, που δεν βρήκε χρόνο στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ. «Δεν πήρα τις ευκαιρίες που περίμενα», σχολίασε, «για αυτό ήρθα εδώ για να αποδείξω την αξία μου. Στη Βέροια έπαιξα σχεδόν 30 παιχνίδια για αυτό κατάφερα να δείξω πράγματα».

Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά, ο πρώτος αγώνας του Γιαννούλη στην Ανόρθωση θα είναι το Σάββατο κόντρα στην Ομόνοια, εκεί όπου αγωνίζεται ένας ακόμη δανεικός από τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα