«Να πανηγυρίσουμε μαζί»

Gazzetta team
«Να πανηγυρίσουμε μαζί»

bet365

Ο Πανιώνιος απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους του ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου
Την στήριξη των φίλων του ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό ζήτησε ο Πανιώνιος, που απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά από τρία εκτός έδρας παιχνίδια, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ υποδέχεται το Σάββατο τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ενα ματς που θα δώσει την δυνατότητα στην ομάδα μας να συνεχίσει την συγκομιδή των βαθμών, προκειμένου να κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του στόχου που έχει θέσει από το ξεκίνημα της περιόδου.
Το Σάββατο, προπονητές και ποδοσφαιριστές, χρειάζονται την συμπαράστασή μας, προκειμένου να πανηγυρίσουμε μαζί, τόσο τις εκτός έδρας νίκες σε Αγρίνιο και Περιστέρι, αλλά και την νέα, αυτή που θα έρθει κόντρα στον Παναιτωλικό.
Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πρέπει και θα είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας, πάντα μέσα σε κόσμιο και αθλητικό πλαίσιο, εναρμονισμένα με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι.
Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου, θα ξεκινήσει την Πέμπτη. Για το σκοπό αυτό θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, από τις 14:00 έως τις 20:00.
Την Παρασκευή, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό επίσης από τις 14:00 έως τις 20:00.
Το Σάββατο ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά από τις 10:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα