Mε το 100-0 τόσα χρόνια που να αντέξεις το 50-50...

Mε το 100-0 τόσα χρόνια που να αντέξεις το 50-50...

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Mε το 100-0 τόσα χρόνια που να αντέξεις το 50-50...

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης... απολαμβάνει τις κραυγές του Ολυμπιακού για τη διαιτησία επειδή τόσα χρόνια είχε συνηθίσει στο 100-0 και δεν αντέχει το 50-50, τονίζει ότι και σήμερα ο Πλατανιάς θα βγάλει τη ψυχή του Παναθηναϊκού, που έχει άλλο ενα δύσκολο παιχνίδι και γράφει για αυτούς που θυμήθηκαν τώρα τον κακό αγωνιστικό χώρο στα Γιάννενα, ενώ πριν τέσσερα χρόνια έλεγαν ότι σωστά έπαιξε ο Παναθηναίκός πάνω στον πάγο...

Είναι αυτό, που λέμε, ότι η γραφικότητά τους δεν περιγράφεται. Εχουν συνηθίσει χρόνια ολόκληρα στο 100-0 και τώρα, που τους παίζουν 50-50 τρελαίνονται… Χθες ο Αστέρας έπαιξε για ένα σημαντικό διάστημα με 10 παίκτες για μία μαϊμού δεύτερη κίτρινη του Μάσα , αλλά αυτοί εκεί τα έβαλαν με την διαιτησία . Ισως διότι ο Κύζας(γνωστός και μη εξαιρετέος σε σφαγές κατά των αντιπάλων του Ολυμπιακού) έπρεπε να αφήσει με 9 και 8 παίκτες την ομάδα της Τρίπολης για να κερδίσει η ομάδα του Πειραιά. Διότι και η ισοπαλία στα Χανιά και η ισοπαλία στην Τρίπολη δεν αντέχεται. Και επειδή δεν βλέπονται τα ρίχνουν στην διαιτησία , για να δικαιολογήσουν τα χάλια τους. Είναι απολαυστικό, όμως, να βλέπεις να μιλάνε για την διαιτησία, αυτοί που έχουν κάνει όργια 20 χρόνια τώρα. Είναι λογικό, όμως, από την άλλη. Όταν χρόνια ολόκληρα έχεις φτιάξει μία αυτοκρατορία με 100-0 το 50-50 δεν το αντέχεις. Διότι σκέφτεσαι, ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα φτιάξουν ομάδα, οπότε θα σφίξουν τα… γάλατα. Και έτσι έχουν βγει παντού και μιλούν για διαιτησία σε παιχνίδι, όπως το χθεσινό με τον Αστέρα, που αν ο Κύζας δεν έβγαζε με μαϊμού – κάρτα τον Μάσα μπορεί η ομάδα της Τρίπολης να το κέρδιζε το παιχνίδι.

Στα Χανιά, που επίσης φωνάζουν για ένα πέναλτι, που δεν φαίνεται καθαρά αν είναι στην τηλεόραση έχουν… ξεχάσει να αναφέρουν ότι δεν δόθηκε πέναλτι-μάρς στον Πλατανιά σε ανατροπή πεντακάθαρη του Βάντερσον από τον Μανθάτη στο 27. Μιλάμε, ότι οι άνθρωποι στην προπαγάνδα είναι πρώτοι.

Το γεγονός, όμως, ότι ο Παναθηναϊκός είναι εκτός πρωταθλήματος και φέτος με τα μεγάλα λάθη που έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι δεν σημαίνει, ότι θα πρέπει να ανεχόμαστε τις γραφικότητες, που λένε για την διαιτησία αυτοί, που 20 χρόνια τώρα έχουν οργιάσει...

*Το σημερινό ματς με τον Πλατανιά είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για τον σημερινό Παναθηναϊκό με τις τόσες απουσίες που έχει και με την έλλειψη αξιόπιστου φορ, που θα βοηθήσει Μπέργκ και Λέτο. Γενικά ο Πλατανιάς βγάζει την ψυχή του Παναθηναϊκού και θα μου κάνει ευχάριστη εντύπωση αν δεν γίνει αυτό και σήμερα και η ομάδα κερδίσει με άνεση.

*Βλέπω τώρα ξαφνικά διάφορες… κραυγές για το γήπεδο του ΠΑΣ. Τι λέτε ρε παιδιά σοβαρά; Όταν ο Παναθηναϊκός πριν τέσσερα χρόνια έπαιξε πάνω στον πάγο και οι παίκτες έκαναν πατινάζ και ρίσκαραν κορώνα-γράμματα την υγεία τους και εμείς φωνάζαμε, ότι ο Σπάθας δεν έπρεπε να το αρχίσει το ματς μας λέγατε γραφικούς. Τώρα σας έπιασε ο πόνος;(δεν αναφέρομαι στην ανακοίνωση του Πανιωνίου για να μην παρεξηγηθώ). Καρφώνεστε πολύ και ολοι σας έχουν πάρει χαμπάρι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.