Αναμονή και αγωνία για Κύργια στον Απόλλωνα Σμύρνης

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αναμονή και αγωνία για Κύργια στον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Στον Απόλλωνα Σμύρνης φοβούνται ότι θα χάσουν τον Κύργια τρεις εβδομάδες, τη στιγμή που αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεών του.

Στο 55' της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ο Μιχάλης Κύργιας αντικαταστάθηκε από τον Τσιάρα. Σήμερα (19/1) το απόγευμα θα γίνει γνωστό το πρόβλημα του αρχηγού της «ελαφράς ταξιαρχίας» και το πόσο θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης.

Ωστόσο, οι πρώτοι φόβοι κάνουν λόγο για θλάση μεταξύ πρώτου και δευτέρου βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες. Πάντως, δεδομένα δεν υπολογίζεται για το εκτός έδρας ματς με τον Πανελευσινιακό (22/1, 15:00).

Σε εξέταση με υπερήχους θα υποβληθεί κι ο Ρομάνο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό ντέρμπι, λόγω σφιξίματος που αισθάνθηκε. Η κατάστασή του δεν εμπνέει λόγο ανησυχίας αλλά κι αυτός θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα