Ζιντάν: «Κακές μέρες, αλλά θα τις ξεπεράσουμε»

Ζιντάν: «Κακές μέρες, αλλά θα τις ξεπεράσουμε»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιντάν: «Κακές μέρες, αλλά θα τις ξεπεράσουμε»

bet365

Την αρνητική επίδραση που είχε στους ποδοσφαιριστές του η ήττα από τη Σεβίλλη παραδέχθηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν, κάνοντας λόγο για κακές μέρες, έπειτα και από τη νέα ήττα, αυτή τη φορά στο Κύπελλο Ισπανίας, από τη Θέλτα.

Οι «μερένχες», έπειτα από το σερί 40 αγώνων δίχως αρνητικό αποτέλεσμα, μετρούν δύο διαδοχικές ήττες στα τελευταία τους παιχνίδια, με την ομάδα από το Βίγκο να φεύγει νικήτρια από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για τους «16» του Copa del Rey, χάρη στο τελικό 2-1.

«Είναι κακές μέρες, είναι κακό το timing, όμως δουλεύουμε για να το ξεπεράσουμε. Η αλήθεια είναι ότι μας πείραξε και μας επηρέασε η ήττα και στη Σεβίλλη, όμως πρέπει να το αλλάξουμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι συνέβη και δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι όπως είχαμε προετοιμαστεί. Δεν είχαμε ένταση. Μας έβαλαν δύσκολα οι αντίπαλοί μας και χάσαμε. Έχουμε μπροστά μας άλλο ματς το Σάββατο για να το πάρουμε και να επανέλθουμε» ήταν τα λόγια του Ζιντάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα