Βαρύ πρόστιμο σε ΑΠΟΕΛ για πανό στο ματς με Ολυμπιακό

Gazzetta team
Βαρύ πρόστιμο σε ΑΠΟΕΛ για πανό στο ματς με Ολυμπιακό

bet365

Ακριβά θα πληρώσει ένα πανό με ρατσιστικό σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ περιεχόμενο ο ΑΠΟΕΛ, καθώς η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τον τιμώρησε με 30.000 ευρώ πρόστιμο αλλά και αποκλεισμό 1.000 θέσεων για την αναμέτρηση με την Μπιλμπάο.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της ΟΥΕΦΑ στον ΑΠΟΕΛ για ένα πανό των οπαδών της Κυπριακής ομάδας στο ματς με τον Ολυμπιακό. Το συγκεκριμένο πανό κρίθηκε πως είχε ρατσιστικό περιεχόμενο και οι Κύπριοι καλούνται να πληρώσουν 30.000 ευρώ, ενώ στο ματς με την Μπιλμπάο δεν θα έχουν 1.000 θέσεις στην ανατολική εξέδρα.

Ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρει: «Ενημερώνουμε ότι μας έχει αποσταλεί από την UEFA απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής σε σχέση με εμφάνιση πανό ρατσιστικού περιεχομένου στον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός Πειραιώς. Η απόφαση της επιτροπής είναι επιβολή προστίμου €30,000 και αποκλεισμός 1,000 θέσεων στην Ανατολική εξέδρα για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Athletic Club. Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ θα ζητήσει το σκεπτικό της απόφασης αφού με βάση τα στοιχεία που κατέχουμε αμφισβητούμε ότι υπήρξε κάποιο απαγορευμένο σύμβολο που εμπεριέχεται στον κατάλογο απαγορευμένων συμβόλων της FARE.

Ανεξαρτήτως αυτού όμως είμαστε υποχρεωμένοι μέχρι και την τελική κατάληξη της υπόθεσης να εφαρμόσουμε την απόφαση της UEFA σε ότι αφορά στην προπώληση θέσεων για τον συγκεκριμένο αγώνα. Λεπτομέρειες επί τούτου θα δημοσιευτούν σε νέα ανακοίνωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα