Ανακοίνωσε Σούλη ο Εργοτέλης

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Σούλη ο Εργοτέλης

bet365

Με τον Σούλη Παπαδόπουλο στο πάγκο θα συνεχίσει ο Εργοτέλης με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν την συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κρητικών έχει ως εξής:

«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του Εργοτέλη, Γιώργο Βρέντζο, ο νέος προπονητής της ομάδας μας, Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που έρχομαι στην ιστορική ομάδα του Εργοτέλη, η οποία ήταν πολλά χρόνια στην Super League. Είναι κρίμα για τον Σύλλογο να ταλαιπωρείται στην Γ’ Εθνική, καθώς με την οργάνωση που έχει και τη διαρκή προσπάθεια του κυρίου Βρέντζου που παρέχει τα πάντα σε προπονητές, παίκτες και στελέχη, φαίνεται ότι ο Εργοτέλης δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.

Βρισκόμαστε δίκαια πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας διότι τελικά όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ιστορικές ομάδες όπως η Προοδευτική, ο Ιωνικός και ο Εθνικός, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου που έχουν τη δική τους ιστορία και κάνουν μια πολύ καλή πορεία φέτος όπως ο Άγιος Ιερόθεος, ο ΠΟΑ και ο Ερμής Ζωνιανών. Μου αρέσουν όμως τα δύσκολα γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω στην ομάδα. Ακόμη ένας λόγος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου ήταν η επαφή μου με τον Κο Βρέντζο, ο οποίος έδειξε ότι πιστεύει σε εμένα, κάτι που με τιμά ιδιαίτερα.

Πρώτη φορά θα δουλέψω στη Γ’ Εθνική, αλλά με την οργάνωση που διαθέτει ο Εργοτέλης, τη βοήθεια του Προέδρου ο οποίος παρέχει τα πάντα για την σωστή λειτουργία της ομάδας, καθώς και τη στήριξη του κόσμου, θα βάλουμε τα δυνατά μας όλοι μαζί για να επαναφέρουμε τον Εργοτέλη εκεί που αρμόζει η ιστορία του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα