Ρέτσος: «Δεν μας επέτρεψαν οι συνθήκες να παίξουμε»

Δημήτρης Τομαράς
Ρέτσος: «Δεν μας επέτρεψαν οι συνθήκες να παίξουμε»

bet365

Ο Παναγιώτης Ρέτσος στις δηλώσεις του έκανε μνεία στις καιρικές και γηπεδικές συνθήκες στο γήπεδο της Τρίπολης και το ματς με τον Αστέρα, που δεν βοήθησαν τον Ολυμπιακό.
Ο νεαρός στόπερ είπε στο συνδρομητικό κανάλι:
Για το ματς κόντρα στον Αστέρα: «Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Δεν μας επέτρεψαν οι συνθήκες του καιρού να παίξουμε όπως θα θέλαμε. Ξέραμε πως ο Αστέρας θα ήταν ένας δυνατός αντίπαλος, μας δυσκόλεψε και στο εντός έδρας ματς. Δυστυχώς ή ευτυχώς πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε αυτές τις συνθήκες. Από εκεί και πέρα, το καλό είναι πως όλοι είναι υγιείς μετά το τέλος του ματς, γιατί με τέτοιο αγωνιστικό χώρο πάντα υπάρχει περίπτωση κάποιος να χτυπήσει. Πρέπει να δίνουμε τα πάντα σε τέτοια παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ξάνθη και συνεχίζουμε».
Για το ματς που ακολουθεί: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Είναι μέσα στην έδρα μας και αυτό είναι υπέρ για εμάς. Είναι μια καλή ομάδα η Ξάνθη, γι΄ αυτό βρίσκεται και στη δεύτερη θέση. Πρέπει να προετοιμαστούμε, δεν έχουμε ούτε τρεις μέρες. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη».
Για την συνεργασία του στο κέντρο της άμυνας μας τον Μπρούνο Βιάνα: «Πρώτα από όλα, για μένα είναι πολύ ωραίο που παίζω σε αυτήν την θέση, αλλά και όταν έπαιζα αριστερό μπακ. Είναι ωραίο να παίζεις σε αυτή την ομάδα, στην ομάδα που παίζω από μικρός. Από εκεί και πέρα, με τον Μπρούνο έχουμε μια καλή σχέση και έξω και μέσα στο γήπεδο. Προσπαθούμε καθημερινά να βρισκόμαστε καλύτερα και πιστεύω πως τα καταφέρνουμε γιατί είναι μια δύσκολη θέση αυτή του στόπερ. Δεν παίζεις μόνος σου, έχεις και ένα συμπαίκτη δίπλα. Πιστεύω πως, σιγά - σιγά, πάμε καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα