Στήριξη σε Κορακάκη και... ακαδημία

Στήριξη σε Κορακάκη και... ακαδημία

Νίκος Μαρούδας
Στήριξη σε Κορακάκη και... ακαδημία

bet365

Στην σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε στον Ατρόμητο αποφασίστηκε πως θα μείνει στον πάγκο ο Γιώργος Κορακάκης και θα αποχωρήσει ο Κεϊτά κι ακόμα ένας παίκτης.

Από νωρίς σας είχαμε ενημερώσει για τις πολλές εξελίξεις που αναμένονται στον Ατρόμητο μετά την βαριά ήττα από την Κέρκυρα. Οπως για την αποχώρηση του Κεϊτά από τον σύλλογο.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και μετά την σύσκεψη κορυφής που έγινε στον Ατρόμητο. Σε αυτήν έδωσαν το παρών φυσικά ο Γιώργος Σπανός με τον Γιάννη Αγγελόπουλο αλλά και ο τεχνικός του συλλόγου. Εκτός από τον Κεϊτά αποφασίστηκε πως θα στηριχτεί ο Γιώργος Κορακάκης με την προϋπόθεση φυσικά να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Εκτός από τον Κεϊτά αναμένεται να υπάρξει κι άλλη αποχώρηση από τον Ατρόμητο ενώ αποφασίστηκε να δοθεί μεγαλύτερος χρόνος συμμετοχής στα παιδιά από τις ακαδημίες.

Εκτός από τις αποχωρήσεις θα έχουμε και μεταγραφή με τους Περιστεριώτες να κοιτάζουν για αμυντικό χαφ, από την στιγμή μάλιστα που αποχωρεί ο Κεϊτά, ο οποίος όμως να μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ. Ήδη υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ανθρώπων της ομάδας, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα