Μπέντο: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου»

Δημήτρης Τομαράς
Μπέντο: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου»

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο ξεκαθάρισε πως θεωρεί ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού τα έδωσαν όλα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και ότι δεν έχει κανένα παράπονο.
Ο Μπέντο είπε στην συνέντευξη Τύπου:
-Για το κατά πόσον θεωρεί ότι σε αυτό το ματς νικητής ήταν ο αγωνιστικός χώρος: «Είναι αλήθεια ότι σήμερα ότι προετοιμασία είχαμε κάνει και ότι είχαμε σκεφτεί γι’ αυτό το παιχνίδι από την αρχή δεν μπορούσαμε να το εφαρμόσουμε. Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες του αγωνιστικού χώρου. Πάντα κοστίζει σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο ότι αργείς να προσαρμοστείς. Ο κύριος σκοπός μας όμως που ήταν να κυριαρχήσουμε και νομίζω ότι το καταφέραμε και προσαρμοστήκαμε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πάθος τους. Στα τελευταία λεπτά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία. Γενικά τα παιδιά τα έδωσαν όλα και τώρα θα πρέπει να ξεκουραστούμε για να πάρουμε κάτι καλύτερο στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο».
-Για το εάν τον ανησυχεί το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών και επίσης εάν έχει σκεφτεί αν μπορεί να υπάρξει κάποια Λέστερ στο πρωτάθλημα, όπως για παράδειγμα η Ξάνθη: «Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο γεγονός ότι έχουμε χάσει 4 βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε αυτά τα παιχνίδια. Δεν είναι το ίδιο οι βαθμοί που χάσαμε σήμερα εδώ με αυτούς που χάσαμε κόντρα στον Πλατανιά. Στο ματς με τον Πλατανιά είχαμε τους βαθμούς και τους χάσαμε. Ήταν τελείως διαφορετικοί οι λόγοι που χάθηκαν οι βαθμοί. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μας. Η Ξάνθη είναι μία καλή ομάδα, μας δυσκόλεψε στην έδρα της και την έχουμε στο γήπεδο μας. Έχουμε μία σημαντική διαφορά απέναντι της και θα προσπαθήσουμε να την αυξήσουμε κι άλλο».
-Για την άποψή του για την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Φορτούνης στο 42’ για θέατρο αλλά και για την φάση που ο Μανθάτης τραυματίστηκε από χτύπημα του Ιγκλέσιας: «Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να σχολιάζω τις αποφάσεις των διαιτητών. Το παιχνίδι έχει τελειώσει και δεν έχει νόημα να το σχολιάζουμε αυτό. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου και να αυξήσουμε την διαφορά. Είμαστε η ομάδα με την καλύτερη επίθεση, η ομάδα με τα περισσότερα πέναλτι κατά της και τα λιγότερα υπέρ της. Είμαστε η ομάδα με την καλύτερη κατοχή μπάλας, η ομάδα με τις περισσότερες νίκες και τους περισσότερους βαθμούς. Αυτούς τους λίγους μήνες που βρίσκομαι στην Ελλάδας έχω καταλάβει ότι αυτή είναι η πραγματικότητα και το μόνο που με απασχολεί είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα που και να συνεχίσουμε δυναμικά το πρωτάθλημα».
-Για το ποιος είναι ο λόγος που άφησε εκτός αποστολής τον Καρίμ Ανσαριφάρντ: «Γιατί αποφάσισα να φέρω μόνο 18 παίκτες».
-Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε φτάσει κάποια στιγμή να παίζει περισσότερα ματς στην Ευρώπη απ’ ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Έχω ήδη σχολιάσει όλα αυτά όταν συνέβαιναν τότε. Υπήρχαν λόγοι που συνέβαιναν αυτοί. Υπήρχαν αρμόδιοι που πήραν τις αποφάσεις. Η δική μου δουλειά είναι να προετοιμάζω την ομάδα μου και να είναι έτοιμη στις υποχρεώσεις της. Νομίζω ότι έχουμε δείξει πως είμαστε έτοιμοι για να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες με τις αλλαγές ημερομηνιών με εξαίρεση τα τελευταία δύο παιχνίδια. Πρέπει πάντα να προετοιμαζόμαστε και να είμαστε έτοιμοι για όλες τις διοργανώσεις. Αυτό αφορά και τις τρεις διοργανώσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα