Σιώπης: «Ηταν 22 γουρούνια σε ένα γήπεδο»

Gazzetta team
Σιώπης: «Ηταν 22 γουρούνια σε ένα γήπεδο»

bet365

Οι Σιώπης και Κόρμπος αναφέρθηκαν στην σημερινή... εμπειρία των «Ζωσιμάδων»
Στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου των «Ζωσιμάδων» στάθηκαν οι Σιώπης και Κόρμπος, μετά το ματς του Πανιωνίου με τον ΠΑΣ. «Ο κόσμος δεν είδε καν παιχνίδι, ήταν 22 γουρούνια σε ένα γήπεδο, ο Θεός να το κάνει γήπεδο. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό το ματς. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, όπου θα παίξουμε σίγουρα σε καλύτερο γήπεδο. Το καλό είναι ότι όσοι έπαιξαν βγήκαν υγιείς», είπε χαρακτηριστικά ο πρώτος στη NOVA.
Ο «κάπτεν» των «κυανέρυθρων» σχολίασε στην συνδρομητική τηλεόραση πως «δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Δεν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας. Δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια γήπεδα στην Σούπερ Λίγκα. Ευχαριστώ τον Θεό που βγήκαμε αλώβητοι και δεν είχαμε τραυματισμούς. Η λάσπη έφτανε μέχρι τον αστράγαλο. Δεν μπορούσαμε να σηκώσουμε τα πόδια μας. Ούτε εμείς ούτε οι παίκτες του ΠΑΣ. Πιο πολύ βόλεϊ ήταν παρά ποδόσφαιρο. Τι να αναλύσουμε; Ούτε ο ΠΑΣ είχε τακτική, ούτε εμείς. Και οι ήττες μέσα στο πρόγραμμα είναι. Δεν έχουμε μαζέψει τυχαία τόσους βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα