Γρηγορίου: «Το σκορ δεν μου... λέει κάτι»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Το σκορ δεν μου... λέει κάτι»

bet365

Ο Γρηγορίου τόνισε πως σημασία για την Κέρκυρα έχουν οι τρεις βαθμοί και όχι τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στο Περιστέρι
Οι τρεις βαθμοί και όχι η έκταση της νίκης, ήταν σήμερα το ζητούμενο για τον Μιχάλη Γρηγορίου. Και εκεί στάθηκε μετά το 4-1 της Κέρκυρας στο Περιστέρι. «Το ζητάγαμε καιρό, λέγαμε ότι κάποια στιγμή οι λεπτομέρειες θα είναι υπέρ μας, γιατί όλα τα ματς που έχουμε χάσει εκτός από ένα κρίνονταν στις λεπτομέρειες. Κάποια στιγμή θέλαμε οι λεπτομέρειες να είναι μαζί μας, αυτό έγινε σήμερα, ανοίξαμε πολύ νωρίς το σκορ, διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι, ήρθε και η αποβολή για τον Ατρόμητο που σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο το έργο του. Στο δεύτερο μέρος κάναμε αυτό που είχαμε πει και έπρεπε. Έχουμε δουλέψει σε κομμάτια όπως όταν εμείς μένουμε με δέκα ή όταν μένει ο αντίπαλος. Το σκορ δεν μου λέει κάτι, αλλά οι τρεις βαθμοί που ήταν υπερπολύτιμοι στην προσπάθεια παραμονής», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, δεν υπάρχει χρόνος για χαρές ή για λύπες αν υπήρχε αντίθετο αποτέλεσμα, γιατί ιδιαίτερα αυτό τον μήνα τα παιχνίδια είναι πάντα πολύ κοντινά και θα πρέπει να σκεφτούμε ήδη το επόμενο παιχνίδι που έχουμε σε λίγες μέρες. Εύχομαι στον Ατρόμητο ότι το καλύτερο, να πετύχει τους στόχους του γιατί πραγματικά είναι μία ομάδα που χρόνια λειτουργεί εξαιρετικά και κάποια στιγμή πρέπει να ευοδωθεί η προσπάθεια που κάνει».
Κλείνοντας ρωτήθηκε για το μέλλον της ομάδας. «Εμείς θέλουμε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Όσο πιο νωρίς θα είναι ευτυχές γεγονός για μας γιατί θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε μερικά νέα παιδιά και να φτιάξουμε μία βάση για το μέλλον. Μακάρι να γίνει αυτό, αλλά δεν ξεφεύγει το μυαλό μας, θέλουμε ακόμα πολλούς βαθμούς για να εξασφαλίσουμε την παραμονή και τίποτα άλλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα