Αποθέωση Λουτσέσκου σε Ζίβκοβιτς

Gazzetta team
Αποθέωση Λουτσέσκου σε Ζίβκοβιτς

bet365

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στον Ζίβκοβιτς, τον οποίο χαρακτήρισε κορυφαίο κίπερ. Τι άλλο είπε ο Ρουμάνος τεχνικός της Ξάνθης για το ματς με Ηρακλή.
Ο έμπειρος τεχνικός είπε για:
Το παιχνίδι με Ηρακλή: Πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά μετά από ένα σκληρό παιχνίδι ειδικά στην αρχή του αγώνα. Πιστεύω πώς ήταν ένα γενικά δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Για μένα είναι σημαντικό καθώς οι παίχτες αντέδρασαν σωστά μετά το 0-1, πρώτη φορά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Καταφέραμε να επανέρθουμε όμως και να το «γυρίσουμε». Ήταν δυο ημίχρονα διαφορετικά. Στο πρώτο μέρος είχε αυτοπεποίθηση ο Ηρακλής, συνοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς σκοράραμε, παίξαμε καλά, σε ορισμένες φορές δημιουργήσαμε ένα «σόου». Αυτό όμως ήρθε μετά το δεύτερο γκολ, μας έδωσε ενθουσιασμό και απόλαυση,νοιώθοντας οτι είμαστε σε μια καλή περίοδο. Για 4-5 λεπτά στο τέλος ο Ηρακλής μας πίεσε, λυπάμαι για ο,τι συνέβη, αλλά έχουμε έναν πολύ καλό, φανταστικό τερματοφύλακα, που κατά την γνώμη μου είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα. Έτσι άλλωστε ξεκινάει κάθε ομάδα.
Είμαι ικανοποιημένος με το σκορ, με την απόδοση, με τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από το passing game , πρεσάραμε, είχαμε ενθουσιασμό στο δεύτερο μέρος, ικανοποιημένος γιατί δεν χάσαμε την υπομονή μας. Φυσιολογικά δεν θέλω να μιλήσω για καταστάσεις άλλων ομάδων, αλλά σίγουρα υπάρχει μια μεγάλη μάχη στο κάτω μέρος του πίνακα, πάντως ήταν μια ιδιαίτερη κατάσταση γιατί ο Ηρακλής έχει να παίξει δυο εβδομάδες, φρεσκάδα άρα υπήρχε σε αυτούς ενώ έχουν και άλλα κίνητρα να παίξουν. Αντίθετα εμείς παίξαμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή, θα μπορούσαμε να είχαμε ένα θέμα στην «Φρεσκάδα». Σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να έχεις συμπληρωματική «Φρεσκάδα» και αντίδραση ώστε να πάρεις το advantage σε μια οποιαδήποτε κατάσταση πάει να δημιουργηθεί".
Τις δηλώσεις Παντελίδη περί διαιτησίας και τους στόχους της ομάδας: Δεν θέλω να απαντήσω στον αντίπαλο προπονητή. Ως προς τους στόχους παλεύω και μαλώνω κάθε Τετάρτη και κάθε Σάββατο μαζί σας. Είναι ωραίο να είσαι στην δεύτερη θέση. Αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι. Κάνουμε πολλούς πόντους, πρέπει να κρατήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας, θέλει πολύ προσοχή. Παίζουμε με τον Ολυμπιακό πρέπει να προετοιμαστούμε, θα έχουμε ελλείψεις αλλά πάμε να πάρουμε αποτέλεσμα, δεν μας ενδιαφέρει αυτό το γεγονός, έχουμε τους παίχτες. Κοιτάμε μετά το επόμενο …και πάει λέγοντας.
Eμένα πάντως μου αρέσει το γεγονός πώς παίζουμε κάθε τρεις ημέρες ! Και ας φαίνεται κουραστικό ! Πιστεύω οτι θα έπρεπε να είναι λίγο διαφορετικά δομημένο το Ελληνικό πρωτάθλημα γιατί ξέρουμε πώς Φεβρουάριο και Ιανουάριο υπάρχει κακός καιρός , ίσως θα έπρεπε να παίζουμε λιγότερα ματς. Αλλά επειδή είχαμε τις γνωστές καταστάσεις το δεχόμαστε, υπάρχει βέβαια κίνδυνος τραυματιών, αλλά για αυτό σχεδιάζουμε τις προπονήσεις, έχουμε ισορροπία, οργάνωση. Έχουμε ακόμα κάποιες ημέρες για την λήξη των μεταγραφών, είμαστε κοντά σε κάτι για να σας πούμε την αλήθεια, είναι μια δύσκολη περίοδος, με προβλήματα τραυματισμών, κάρτες. Δεν γνωρίζουμε την ακριβή κατάσταση του Λουσέρο, ελπίζω να μην έχουμε θέμα, όλα αντιμετωπίζονται.
Τον Κώστα Κώστα: Έχει καλή στάση, είναι μαχητικός και είναι μεγάλο ταλέντο. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε έναν παίχτη άλλωστε είναι να συνδυάζει ταλέντο και μαχητικότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα