Επστάιν: «Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, βαθμούς και με Παναθηναϊκό»

Νίκος Μαρούδας
Επστάιν: «Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, βαθμούς και με Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Ντένις Επστάιν... πλήγωσε την παλιά του ομάδα και μετά το θριαμβευτικό 1-4 της Κέρκυρα στο Περιστέρι, μίλησε στο gazzetta.gr, για την δύσκολη συνέχεια των Φαιάκων στο πρωτάθλημα.

Η Κέρκυρα σημείωσε στο Περιστέρι την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της. Το 1-4 επί του Ατρόμητου, ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη των Φαιάκων στο φετινό πρωτάθλημα και ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που την χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ.

Πρωταγωνιστής για τους Επτανήσιους, ήταν ένας πρώην... Περιστεριώτης. Ο Ντένις Επστάιν. Επέστρεψε στο πρώην «σπίτι» του μετά από 3,5 χρόνια και είχε κέφια! Είδε φίλους, γνωστούς, θυμήθηκε το παρελθόν του και ήταν κεφάτος και στο παιχνίδι. Το έδειξε άλλωστε από πολύ νωρίς. Στο 4', έκανε το 0-1 και... πλήγωσε τον Ατρόμητο. «Όχι ρε Ντένις», άκουγες από την εξέδρα και ήξερες πλέον, ο Γερμανός τους αποήτευσε!

Ωστόσο, εκείνος έκανε την δουλειά του. Πλέον βρίσκεται στην Κέρκυρα και με το τέρμα αυτό «έλυσε» τα πόδια των συμπαικτών και έκανε πιο εύκολο το έργο της ομάδας του. Αυτό άλλωστε τόνισε και με δηλώσεις τους στο gazzetta.gr. «Πέρασα ωραία στο Περιστέρι, αλλά τώρα η Κέρκυρα είναι η ομάδα μου», θα μας πει. Στη συνέχεια μίλησε για το που κρίθηκε η αναμέτρηση, ενώ δεν έκρυψε πως η Κέρκυρα πάει για βαθμούς και κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ντένις, συγχαρητήρια για το γκολ και την νίκη. Η νίκη επί του Ατρόμητου σας φέρνει πιο κοντά στην παραμονή;

«Πρώτα απ' όλα ήταν πάρα πολύ σημαντικό διπλό για εμάς, γιατί είχαμε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς νίκη. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και όχι τόσο μακριά, τώρα έχουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας και φυσικά θέλουμε να πάρουμε και εκεί βαθμούς».

Που κρίθηκε κατά τη γνώμη σου το παιχνίδι; Στο γρήγορο γκολ ή στις αποβολές;

«Είχαμε εξαιρετικό ξεκίνημα με γκολ στην πρώτη μας ευκαιρία και μετά ήταν πιο εύκολο. Είχαμε το πλεονέκτημα, παίξαμε εναντίον 10 και 9 ποδοσφαιριστών και ήταν πιο εύκολο, αλλά νομίζω πως το μυστικό ήταν το γρήγορο τέρμα που πετύχαμε».

Ήταν σημαντικό για σένα που σκόραρες κόντρα στην πρώην σου ομάδα; Ήταν κάτι που ήθελες;

«Για μένα ήταν ακόμα ένα παιχνίδι. Μου άρεσε που έπαιξα στον Ατρόμητο, πέρασα πολύ καλά όσο αγωνίστηκα εδώ, αλλά τώρα η ομάδα μου είναι η Κέρκυρα. Δεν έχει σημασία αν θα σκοράρω απέναντι στον Ατρόμητο, θέλω να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι και αυτό συνέβη τώρα, είναι ωραίο, όχι επειδή έγινε κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά γιατί βοήθησα την ομάδα μου».

Την συνέχεια πως την βλέπεις; Η παραμονή θα είναι εύκολη ή δύσκολη για την Κέρκυρα;

«Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα περιμένουμε τον Παναθηναϊκό και στην συνέχεια θα δούμε τι θα συμβεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα