«Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Γάλλος δημοσιογράφος, Ρομέν Κολέ Γκοντίν, του Canal+ δίνει μια άλλη διάσταση στις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τη Ρεν για την απόκτηση του Πέδρο Ενρίκε Κονζέν.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τον 26χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, αλλά σύμφωνα με σημερινή ανάρτησή του στο Twitter, ο Γάλλος δημοσιογράφος, Ρομέν Κολέ Γκοντίν, που είχε από την πρώτη στιγμή αναφερθεί στο θέμα της συγκεκριμένης μεταγραφής, υποστηρίζει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να ανεβάσει την πρόταση αγοράς του Πέδρο Ενρίκε στο 1 εκατ. ευρώ.

«Η Ρεν απέρριψε πρόταση-που αρχικά είχε αποδεχθεί-του ΠΑΟΚ με 800.000 ευρώ», αναφέρει αρχικά, ενώ στη συνέχεια γράφει πως οι απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας ανέρχονται στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα