Βλαχοδήμος: «Πιο σοβαροί στις ευκαιρίες»

Βλαχοδήμος: «Πιο σοβαροί στις ευκαιρίες»

Gazzetta team
Βλαχοδήμος: «Πιο σοβαροί στις ευκαιρίες»

bet365

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος μίλησε για το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός, για την δύσκολη κατάσταση επί Στραματσόνι και την νέα... μέρα που ξημέρωσε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Έλληνας εξτρέμ μίλησε στην κάμερα της NOVA:

Για την τέταρτη θέση: «Χάσαμε παιχνίδια και ήρθαν ισοπαλίες σε παιχνίδια που δεν έππεπε να χάσουμε πόντους, με ομάδες που ήταν κάτω από εμάς. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και με τις ευκαιρίες που έχουμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια».

Για τις ευκαιρίες που δεν έχει η ομάδα: «Αν γίνει μία φορά οι παίκτες το έχουν στο κεφάλι τους. Με την ΑΕΚ είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε γκολ. Πιστεύω πως αν μπούνε τα γκολ θα καταφέρουμε να κερδίσουμε και τα ματς».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Αν είχαν μπει γκολ οι ευκαιρίες που είχαμε θα είχαμε κερδίσει το ματς γιατί ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ, που μας απείλησε μόνο με στημένα».

Για τον κόσμο της ομάδας στο ματς με την ΑΕΚ: «Εμείς πρέπει να κάνουμε καλά παιχνίδια και να πιστέψουμε σε εμάς. Θέλει ο κόσμος αποτελέσματα. Χωρίς αποτελέσματα δεν είναι κανένας ευχαριστημένος, ούτε εμείς ούτε ο κόσμος».

Για το ματς με τον Πλατανιά: «Είναι μια καλή ομάδα, όμως αν κάνουμε αυτά που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα κερδίσουμε το ματς».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει: «Πρέπει να βρούμε την ευκαιρία με σέντρες και με πάσες να σπάσουμε την άμυνα τους. Να έχουμε υπομονή αν δεν βγει κατευθείαν η φάση, το γκολ».

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την έλευσή του στην ομάδα: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω, αλλά ήταν λίγο δύσκολοι οι τελευταίοι μήνες. Αυτό τελείωσε. Εγώ πάντα κοιτούσα να κάνω την προπόνηση μου, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στα πλάνα του προπονητή μου και μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία».

Για το αν θεωρεί ότι αδικήθηκε από τον Αντρέα Στραματσόνι: «Αυτό είναι κάτι που πέρασε, για μένα τελείωσε».

Για την συνύπαρξη με τον αδερφό του στην ομάδα: «Είναι ωραία να έχεις το αδερφό σου πίσω και εσύ να παίζεις μπροστά, που και που αγχώνομαι όμως είναι ωραίο συναίσθημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα