Μπελεβώνης: «Ο λόγος μας για τον Ουάρντα είναι συμβόλαιο»

Gazzetta team
Μπελεβώνης: «Ο λόγος μας για τον Ουάρντα είναι συμβόλαιο»

bet365

Ο Αμρ Ουάρντα είναι προ των πυλών της Τούμπας κάτι που επιβεβαίωσε και σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης, μιλώντας για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Μπελεβώνης, στον Libero 107.4, για τη μεταγραφή του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ, την περίπτωση δανεικών για τον Παναιτωλικό και την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του Αγρινίου:

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής: «Μένουν κάποια τυπικά, νομίζω θα ξαναβρεθούμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσει το θέμα. Από τη στιγμή που δώσαμε το λόγο μας και εμείς και ο ΠΑΟΚ, το θέμα είναι τελειωμένο. Ο λόγος είναι συμβόλαιο και των δύο ομάδων».

Για τις σχέσεις του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ: «Είχε προηγηθεί και η υπόθεση του Μαλεζά, που ήταν εύκολη κι εκείνη, αλλά και του Ουάρντα εύκολη ήταν. Αυτά τα πράγματα μπορούν να τελειώσουν γρήγορα αν υπάρχει συνεννόηση, θετικά ή αρνητικά. Υπάρχει πολύ καλή συνεννόηση και ειλικρινής αλληλοεκτίμηση, που στηρίζεται σε πραγματικές αρχές και αξίες κι όχι σε κάτι άλλο. Η όποια συνεργασία μας είναι στην ουσία των πραγμάτων, το μόνο που ζητάμε είναι καλή συνεργασία για το καλό του ποδοσφαίρου».

Για την πρώτη επαφή με τον ΠΑΟΚ: «Η πρώτη ουσιαστική συζήτηση έγινε περίπου πριν από 10 ημέρες, πριν δημοσιοποιηθεί το θέμα. Τις τελευταίες ημέρες πριν γίνει και ευρύτερα γνωστό. Μας δημιούργησε ένα πρόβλημα, γιατί είχαμε κάποιες ελλείψεις, αλλά από τη στιγμή που ο παίκτης ήθελε να κάνει το βήμα στην καριέρα του, δεν ήμασταν αρνητικοί».

Για τις ικανότητες του Ουάρντα: «Θεωρώ ότι έχετε δει λίγα πράγματα, έχει να δώσει πολύ περισσότερα, εμείς αυτό βλέπαμε καθημερινά. Είναι παίκτης ψυχολογίας και προέρχεται από μία σχολή ποδοσφαίρου, που ο ΠΑΟΚ την ξέρει καλά. Ξέρει τις ιδιαιτερότητες, αλλά και το ποδοσφαιρικό ταλέντο που υπάρχει. Δεν θα έχει προβλήματα προσαρμογής. Έχει το εύκολο γκολ που λείπει από τον ΠΑΟΚ και μπορεί και άμεσα να βοηθήσει. Έχει αρκετά καλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ και θα είναι σίγουρα μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός από τον Παναιτωλικό. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί. Έχει καλή φυσική κατάσταση, είναι παίκτης ψυχολογίας και πιστεύω ότι ο κόσμος θα τον βοηθήσει σε αυτό. Θεωρώ ότι είναι μία καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».

Για το τι του είπε ο ίδιος: «Ήταν πολύ ευχαριστημένος, ήθελε να γίνει αυτή η μεταγραφή και έρχεται με μεγάλη διάθεση στον ΠΑΟΚ».

Για το πως πήγε ο Ουάρντα στον Παναιτωλικό: «Μας τον πρότειναν, είδαμε κάποια πράγματα σε βίντεο και ζητήσαμε να έρθει να δοκιμαστεί. Εκεί έδειξε το ταλέντο του και τον υπογράψαμε. Προέκυψε από μία πρόταση, ζητήσαμε να έρθει να τον δοκιμάσουμε, το δέχθηκε με διάθεση κι έτσι έγινε».

Για το αν έγινε συζήτηση για δανεισμό, ιδιαίτερα για τον Χαρίση: «Από την πλευρά μας έγιναν κάποιες συζητήσεις σε αυτό το κομμάτι, ξέρετε μία σταθερή πολιτική δική μας είναι ότι δεν μας αρέσουν οι δανεισμοί. Οι ποδοσφαιριστές που έχει ο ΠΑΟΚ και θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν και εμάς, τον ενδιαφέρουν άμεσα, αν όχι μελλοντικά, οπότε δεν ήταν εύκολη η συνεργασία σε αυτό το κομμάτι. Αλλά εμείς, είμαστε αντίθετοι εντελώς στους δανεισμούς. Δεν είναι κακό, όμως με τον τρόπο που γίνονται στην Ελλάδα δεν μας αρέσει..».

Για την επόμενη ημέρα του Παναιτωλικού: «Είναι πολλά μέτωπα ανοικτά και στο θέμα των μεταγραφών και στου προπονητή, αλλά θα τα λύσουμε. Ήμαστε εδώ 13 χρόνια. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. ο Κωστούλας παραμένει στη ομάδα, είναι ο μεγαλομέτοχος και θα είναι πιο κοντά στην ομάδα από ότι πριν. Απλά δεν θα είναι στη θέση του προέδρου και θα πρέπει να ετοιμάσουμε την επόμενη ημέρα της ομάδας. Τον έχει κουράσει αυτή η κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα και θέλει να δρομολογήσουμε την επόμενη ημέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα