Η Ρεν «ανάβει πράσινο» για τον Ενρίκε

Σταύρος Σουντουλίδης
Η Ρεν «ανάβει πράσινο» για τον Ενρίκε

bet365

Θέμα ημερών είναι η ολοκλήρωση της απόκτησης του Πέδρο Ενρίκε από τη Ρεν, με τη γαλλική ομάδα να έχει πει ανεπίσημα το «ναι» στον ΠΑΟΚ, αλλά να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου.

Η μεταγραφή του 26χρονου μεσοεπιθετικού, όπως έχει γίνει γνωστό από την Τρίτη, κολλάει στην ανάγκη της Ρεν να βρει παίκτες για τα άκρα πριν αποδεσμεύσει τον Πέδρο Ενρίκε και του επιτρέψει να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Η ομάδα της Βρετάνης πριν ολοκληρώσει την προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, είχε παραχωρήσει τον Τζορτζ Ντεπ στην Βόλφσμπουργκ, αντί 8,5 εκατομμύριων ευρώ!

Μέσα σε λίγες μέρες θα έπρεπε να δώσουν και δεύτερο ακραίο επιθετικό, κάτι που θα άφηνε «γυμνό» το ρόστερ της ομάδας. Γι’ αυτό και παραμένει μέχρι και τώρα ενεργός ο Ενρίκε.

Θεωρητικά η Ρεν είναι κοντά στην εξεύρεση ποδοσφαιριστή, που θα αγωνίζεται στην ίδια θέση με τους Ενρίκε και Ντεπ, κάτι που μόλις συμβεί θα «απελευθερώσει» τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και θα ανοίξει το δρόμο για τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη.

Στα συν για τον ΠΑΟΚ είναι η λογική πίεση, που ασκεί στην ομάδα ο Πέδρο Ενρίκε ζητώντας καθημερινά να τελειώνει το θέμα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα