Μέσι: «Όσο με θέλουν, θα μένω...»

Μέσι: «Όσο με θέλουν, θα μένω...»

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: «Όσο με θέλουν, θα μένω...»

bet365

Το μπαλάκι στη Μπαρτσελόνα έριξε ο Λιονέλ Μέσι για το μέλλον της συνεργασίας τους, αφού τόνισε πως όσο τον θέλουν στον σύλλογο, αυτός θα συνεχίσει με χαρά να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Το θέμα του Αργεντινού «μάγου» και του μέλλοντός του στο «Καμπ Νόου» φουντώνει όσο περνάει ο καιρός, αν και στον καταλανικό σύλλογο κάθε άλλο παρά αγχωμένοι εμφανίζονται τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Λιονέλ Μέσι, μιλώντας στο περιοδικό «Coach», αναφέρθηκε στο ζήτημα του συμβολαίου του, ξεκαθαρίζοντας πως: «Όσο με θέλει η Μπαρτσελόνα και μου το δείχνει, εγώ θα μένω εδώ... Το έχω ξαναπεί ότι μου έχει δώσει τα πάντα αυτός ο σύλλογος και για να το ανταποδώσω, όσο το θέλουν, θα είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας».

Ερωτηθείς για τα κίνητρά του αναφορικά με το μέλλον και τις σκέψεις του για τα επόμενα χρόνια, εφόσον αυτά τον βρουν κανονικά στη Μπαρτσελόνα, ο διεθνής φορ απάντησε: «Πάντοτε με ενδιαφέρουν οι τίτλοι με τη Μπαρτσελόνα και την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Ποτέ δεν κοιτάζω πίσω. Θα το κάνω όταν αποσυρθώ και θα έχω χρόνο να σκεφτώ τι έχω κάνει... Μέχρι τότε, πάντα θα με νοιάζει το μέλλον και η προσπάθεια για τίτλους».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα