«Καμπανάκι» από Μπέντο στον Ολυμπιακό

«Καμπανάκι» από Μπέντο στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
«Καμπανάκι» από Μπέντο στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο χτύπησε... καμπανάκι στους ποδοσφαιριστές του στον Ρέντη, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, ζητώντας να μην γίνουν παρόμοια λάθη με αυτά στα Χανιά. Δοκίμασε και Ρέτσο, Ανδρούτσο και Μανθάτη για 11αδα.

Το αποτέλεσμα με τον Πλατανιά και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, έχει προβληματίσει τον Πάουλο Μπέντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, στην προπόνηση της Τρίτης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, προσπαθώντας να τους εξηγήσει πως δεν πρέπει να αδικούν τους εαυτούς τους. Τα παράπονα του Μπέντο, είχαν σχέση με το παιχνίδι στα Χανιά και τα λάθη που έγιναν, με τον 47χρονο τεχνικό να ζητάει ένα άλλο πρόσωπο κόντρα στον Αστέρα.

«Πρέπει να σταματήσετε να αδικείτε τους εαυτούς σας και την ομάδα γενικότερα. Αυτό που έγινε με τον Πλατανιά δεν πρέπει να ξαναγίνει. Πρέπει να παίζουμε πάντα σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και με βάση αυτά που μπορούμε μέσα στο γήπεδο. Κοιτάξτε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη στο ματς της Τρίπολης. Θυμάστε πόσο δύσκολο ήταν το προηγούμενο παιχνίδι μας με τον Αστέρα και πόσο δύσκολα τους κερδίσαμε. Να δείξουμε τον χαρακτήρα και την δύναμή μας, να κάνουμε ένα καλό ματς και να κερδίσουμε», είπε χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές του. Σε σχέση με την 11αδα ο Μπέντο δοκίμασε και σχήμα με Ρέτσο στόπερ, Ανδρούτσο στον άξονα και Μανθάτη ως εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα