Ανοιχτό για Μιλόσεβιτς και Ολυμπιακό (vids)

Ανοιχτό για Μιλόσεβιτς και Ολυμπιακό (vids)

bet365

Συνέχεια στο θέμα του Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς, με την πλευρά του παίκτη να διαρρέει ότι μπορεί να υπάρξουν επαφές με τον Ολυμπιακό στις προσεχείς ημέρες.

Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί νωρίτερα για τον Μιλόσεβιτς και το ενδιαφέρον που μπορεί να προκύψει για Ολυμπιακό. Με βάση τις νεότερες πληροφορίες από την Σουηδία αλλά και τα όσα διαρρέονται από την μεριά του διεθνούς ποδοσφαιριστή ενδέχεται στις προσεχείς ημέρες να γίνει σειρά επαφών με τους Πειραιώτες. Το βασικό... αγκάθι για τον Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς είναι πως πρέπει να σπάσει ο δανεισμός του από τη Ντάρμσταντ. Ο 24χρονος διεθνής σέντερ μπακ - όπως αναφέραμε και νωρίτερα πάντως - πιέζει ώστε να αποδεσμευτεί από τον γερμανικό σύλλογο και άμεσα.

Από την έκβαση αυτής της υπόθεσης προφανώς και θα εξαρτηθούν πολλά. Ωστόσο προκύπτει ότι το όνομά του θα τεθεί επί τάπητος για τον Ολυμπιακό και ότι θα υπάρξουν συζητήσεις για την υπόθεσή του. Με τον Μιλόσεβιτς ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν.

Θυμίζουμε πως οι εκπρόσωποί του είναι οι ίδιοι που έχουν τον Ταρίκ Ελιουνούσι στους πρωταθλητές Ελλάδας και υπάρχει εξαιρετική σχέση και διαρκή συνεργασία με τους ερυθρόλευκους. Για την μεταγραφική περίοδο εξάλλου υπάρχει ακόμα... δρόμος και έπονται νεότερα και για αποχωρήσεις από το ρόστερ και για προσθήκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα