Χάβος... προ των πυλών του Παναιτωλικού!

Γιώργος Ντυμένος
Χάβος... προ των πυλών του Παναιτωλικού!

bet365

Ο Μάκης Μπελεβώνης έχει σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr αυτή την ώρα συνάντηση με τον Mάκη Χάβο που όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στον Παναιτωλικό.

Ο Μάκης Χάβος προβάλει αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος να διαδεχθεί τον Γιάννη Ματζουράκη στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού. Ο Μάκης Μπελεβώνης με την επιστροφή του από την Θεσσαλονίκη όπου είχε μεταβεί για την περίπτωση του Ουάρντα, έχει το βράδυ της Τρίτης στην Αθήνα συνάντηση με τον έμπειρο κόουτς που ξέρει πρόσωπα και πράγματα στο Αγρίνιο και έχει συνδέσει το όνομά του με την επιστροφή της ομάδας στα «σαλόνια».

Οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε καλό δρόμο και σήμερα είναι πολύ πιθανό ο 48χρονος κόουτς να δει από την εξέδρα το ματς με την ΑΕΚ. Ολα λοιπόν δείχνουν... Χάβος προ των πυλών για τον Παναιτωλικό και να κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα