Νίκη η Γκάνα, βασικός ο Γουακάσο (vid)

Gazzetta team
Νίκη η Γκάνα, βασικός ο Γουακάσο (vid)

bet365

Με το δεξί στο Copa Africa η Γκάνα, η οποία επικράτησε 1-0 της Ουγκάντα με γκολ του Αγιού. Βασικός σε όλο το ματς ο Γουακάσο.

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Γκάνα, η οποία πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Ουγκάντα. Καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, έχασε ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ. Στο 32ο λεπτό ο Ασαμόα Γκιάν κέρδισε το πέναλτι με μια... υπέροχη βουτιά και ο Αγιού από την άσπρη βούλα δεν αστόχησε. Ο ίδιος βρέθηκε σε δυο περιπτώσεις κοντά σε ακόμα ένα τέρμα, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο τελευταίο τέταρτο οι δυο ομάδες ανέβασαν ρυθμό κι έχασαν καλές φάσεις. Στο 82ο λεπτό η Ουγκάντα βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Σερενκούμα κατέληξε άουτ. Οι Γκανέζοι απάντησαν με δυο ευκαιρίες, αλλά Ακουα και Αντρε Αγιού δε βρήκαν δίχτυα. Βασικός σε όλο το ματς ο Γουακάσο, ο οποίος αγωνίστηκε στο κέντρο, δίπλα στον Παρτέι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα