Οι Σουηδοί για Μιλόσεβιτς και Ολυμπιακό (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Οι Σουηδοί για Μιλόσεβιτς και Ολυμπιακό (vid)

bet365

Σουηδικές πηγές συνδέουν τον διεθνή στόπερ, Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς με τον Ολυμπιακό, με τον Σουηδό να φέρεται να έχει τάσεις φυγής από τη Ντάρμσταντ, όπου έχει δοθεί δανεικός.

Πρόκειται για έναν 24χρονο σέντερ μπακ ύψους 1.92, που είναι δανεικός στην Γερμανία και τη Ντάρμσταντ από την Μπεσίκτας (σ.σ. επρόκειτο να μπει και οψιόν 1,2 εκατ. ευρώ).

Ο Μιλόσεβιτς θέλει να φύγει από τον εν λόγω σύλλογο και οι Σουηδοί τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό. Στην προκειμένη περίπτωση και εφόσον επαληθευτούν αυτές οι πληροφορίες (σ.σ. που έχει συλλέξει το Gazzetta.gr από την Σουηδία) είναι ένα θέμα το πως θα μπορέσει να σπάσει τον δανεισμό του.

Πρόκειται για διεθνή Σουηδό στόπερ με πατέρα από την Σερβία και μητέρα από την Φινλανδία. Έχει και σουηδική και σερβική υπηκοότητα αλλά διάλεξε τους Σκανδιναβούς για να παίξει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Έχει πάρει τίτλο με την Μπεσίκτας και έχει διακρίσεις με τις μικρές Εθνικές της Σουηδίας. Φέτος είχε 15 παρουσίες και ένα γκολ. Στην Γερμανία έχει θητεύσει και σε Ανόβερο. Μάλιστα ο Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο με τον Ταρίκ Ελιουνούσι και τον ξάδερφό του, Μοχάμεντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα