Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Η καρδιά μου με οδήγησε στον ΠΑΟΚ»

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Η καρδιά μου με οδήγησε στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Η καρδιά μου με οδήγησε στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μιλάει για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, τη Λέγκια Βαρσοβίας και τους οπαδούς της μια σχέση που από αγάπη μετατράπηκε σε μίσος, με αφορμή την αποχώρησή του.

Ο 26χρονος επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα «sportowefakty.wp.pl» και είπε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με το πώς αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, τη σχέση του με την ομάδα και τους οπαδούς της.

Πιο αναλυτικά:

-Εχετε την εντύπωση ότι αφήνοντας τη Λέγκια, η οποία έπαιξε στο Champions League και πηγαίνοντας στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη, κάνατε ένα βήμα προς τα πίσω;

«Καλά λέτε. Η Λέγκια έπαιξε στο Champions League. Και ήμουν μέρος αυτής της ομάδας. Είχα μια καλή πρόταση από την Κίνα, μίλησα με τον ΠΑΟΚ, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους. Η καρδιά μου με έκανε να πάω στην Ελλάδα, και μέχρι στιγμής, όταν ακούω την καρδιά, δεν έχω κάνει ποτέ λάθος».

-Ο ΠΑΟΚ πληρώνει περισσότερο από ότι η Λέγκια;

«Νομίζω ότι είναι οικονομικά ισχυρότερος από πολλούς συλλόγους στην κεντρική και στην ανατολική Ευρώπη. Φυσικά, εξαιρούνται ομάδες από τη Ρωσία, η Ντιναμό Κιέβου ή Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο ΠΑΟΚ έχει φιλοδοξίες, στόχους, θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους, για να σταματήσει η κυριαρχία του Ολυμπιακού».

-Και νομίζετε ότι αυτό μπορεί να γίνει πράξη;

« Όταν ήρθα στη Λέγκια και είπα ότι θα προκριθούμε στο Champions League, μερικοί άνθρωποι δεν πήραν στα σοβαρά ούτε το πίστευαν. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες, είμαι αισιόδοξος».

-Γιατί δε θέλατε να μείνετε στη Βαρσοβία;

«Τον Οκτώβριο μίλησα με την διοίκηση της Λέγκια, ότι αν τον χειμώνα θα υπάρξει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, θα ήθελα να επωφεληθούμε και οι δύο από αυτό. Ήξερα ότι πρέπει να είναι ελκυστική τόσο για μένα όσο και για τον σύλλογο. Τώρα τα media στην Πολωνία μεταδίδουν ανοησίες, ότι δήθεν ο αποχαιρετισμός μου με τη Λέγκια έγινε σε κακή ατμόσφαιρα. Επαναλαμβάνω - τόσο διευθύνων σύμβουλος Μπόγκουσλαβ Λεσνοντόρσκι, όσο και ο αθλητικός διευθυντής Μίχαελ Ζεβλάκοφ, για περισσότερο από δύο μήνες γνώριζαν ποια είναι τα σχέδιά μου και είπαμε αντίο σε αρμονικό κλίμα».

Έχετε καμία απογοήτευση, επειδή η Λέγκια δεν σας επέτρεψε να πάτε στην Κίνα; Εκεί, μπορεί να κερδίζατε ακόμα περισσότερα χρήματα.

- Το γεγονός ότι ήθελα να πάω στην Κίνα και δεν έλαβα υπόψη άλλες προτάσεις ίσως να οδήγησε σε κάποια παρεξήγηση. Φυσικά, αυτό αντικατοπτρίζεται και στις διάφορες προσφορές, εγώ ήθελα απλά μια καλή μεταγραφή και μου φαίνεται ότι την έφερα στην ομάδα. Οι Κινέζοι στράφηκαν προς την Λεγεώνα στα μέσα Δεκεμβρίου και οι διαπραγματεύσεις εξακολουθούσαν να υπάρχουν μέχρι που εμφανίστηκε ΠΑΟΚ. Είναι πραγματικά ένα μεγάλο κλαμπ, ίσως στην Πολωνία το υποτιμάτε, αλλά στη Σερβία, όλοι γνωρίζουν ότι ανήκει ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ελληνικές ομάδες. Υπάρχουν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, και, εμείς, που τους… πολεμάμε. Πολύ γρήγορα ήρθα σε συμφωνία σχετικά με το συμβόλαιο μου».

Ο Πρίγιοβιτς στη συνέχεια της συνέντευξης μιλάει για τη Λέγκια και το τι κρατάει από τον ενάμιση χρόνο της παρουσίας του στη Βαρσοβία και στο τέλος αναφέρεται στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι καλοί όταν η ομάδα κερδίζει, ενώ όταν έρχονται οι αποτυχίες μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνοι. Και αυτό δεν είναι διαφορετικό από ότι ισχύει στην Πολωνία. Είμαι απλά ένας παίκτης, θέλω πάντα να κερδίζω και μου ταιριάζει η άποψη των οπαδών που απαιτούν από τους παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να αφήσουν την καρδιά και το εκατό τοις εκατό στο γήπεδο. Στην Ελβετία, όταν μιλούσαμε για τους πολωνού οπαδούς, μιλούσαμε μόνο για χούλιγκαν και τους αντιμετωπίζαμε σχεδόν ως τρομοκράτες. Νομίζω ότι είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Η Λέγκια έχει φανταστικούς οπαδούς που αγαπούν το σύλλογο και είναι παντού μαζί της. Το ίδιο ισχύει και στην Παρτιζάν ή τον Ερυθρό Αστέρα, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στον ΠΑΟΚ. Ο καθένας ξέρει αν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή την πίεση, αλλά εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα