«Το 99% των παικτών στην Πολωνία θα πήγαινε στον ΠΑΟΚ»

«Το 99% των παικτών στην Πολωνία θα πήγαινε στον ΠΑΟΚ»

«Το 99% των παικτών στην Πολωνία θα πήγαινε στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο μάνατζερ του Πρίγιοβιτς αποθεώνει τον ΠΑΟΚ και τα... χώνει στους Πολωνούς που κάνουν λόγο για πισωγύρισμα στην καριέρα του παίκτη.

Οι Πολωνοί τονίζουν πως ο ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα στην καριέρα του Πρίγιοβιτς, αλλά ο μάνατζερ του παίκτη, Φίλιπ Λεσνιέβσκι... χαμογελά και πετά φαρμακερή ατάκα «Το 99% των παικτών από το πρωτάθλημα Πολωνίας θα πήγαιναν στον ΠΑΟΚ με το συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς» και προσθέτει: «Σίγουρα δεν είναι βήμα πίσω. Δυο ημέρες στη Θεσσαλονίκη και διαπιστώσαμε πόσο μεγάλο κλαμπ είναι ο ΠΑΟΚ. Στη Λέγκια πέτυχε αυτά που ήθελε και τώρα ήταν η στιγμή για μια αλλαγή. Τον ήθελε και η Γάνδη, υπήρχε πρόταση από την Κίνα, αλλα και η Αντερλεχτ είχε δείξει ενδιαφέρον».

Ο Λεσνιέβσκι απάντησε και στο αν ο Πρίγιοβιτς ήρθε στην Ελλάδα μόνο για οικονομικούς λόγους «Σίγουρα το λάβαμε υπόψη μας. Ο παίκτης θα παίρνει τρεις φορές περισσότερα απ΄ ότι καρπωνόταν στη Λέγκια». Οι Πολωνοί απορούν πως μια ελληνική ομάδα σε περίοδο κρίσης κατάφερε να κάνει ένα τέτοιο deal... «Δεν είναι έτσι τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν ακούσαμε το παραμικρό πρόβλημα για τον ιδιοκτήτη του. Μίλησε με αρκετούς παράγοντες, ανθρώπους που ξέρουν τον ΠΑΟΚ και κανένας δεν παραπονέθηκε. Οι πληρωμές είναι στην ώρα τους κι αυτά που ζήσαμε εδώ τα τελευταία 24ωρα μας το επιβεβαιώνουν. Είνα ένα μεγάλο κλαμπ».

Ο Πρίγιοβιτς είχε τρελή πρόταση από την Κίνα και ο μάνατζέρ του αποκάλυψε το λόγο που δεν ταξίδεψε στην Ασία «Αν πραγματικά ήθελε να πάει στην Κίνα θα ήταν ήδη εκεί. Η πρόταση της Γκουανγκζού ήταν τουλάχιστον τόσο καλή όσο εκείνη του ΠΑΟΚ. Ο Πρίγιοβιτς αποφάσισε να επιλέξει την Ελλάδα, παρά το γεγονός πως στην Ασία τα χρήματα θα ήταν περισσότερα. Δεν είναι μόνο τα χρήματα σημαντικά γι αυτόν...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα