Μίτσελ: «Θα θέλαμε μία καλή συμφωνία με Ολυμπιακό»

Μίτσελ: «Θα θέλαμε μία καλή συμφωνία με Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Μίτσελ: «Θα θέλαμε μία καλή συμφωνία με Ολυμπιακό»

bet365

Ο εκπρόσωπος του Κίγκαν Ντόλι, Πολ Μίτσελ, τοποθετείται στο Gazzetta.gr σχετικά με τις επαφές και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πελάτη του.
Η ιστορία Ντόλι έχει ακόμα αρκετά επεισόδια, όπως φαίνεται. Το Gazzetta.gr είχε την δυνατότητα να μιλήσει με τον agent του, Πολ Μίτσελ, για την υπόθεσή του καθώς και για τον Ολυμπιακό.
«Υπάρχει μεγάλο και έντονο ενδιαφέρον για τον Κίγκαν Ντόλι από ομάδες από την Ευρώπη. Είχαμε και έχουμε προσφορές. Η ευχή του Κίγκαν είναι να πάει να παίξει μπάλα στην Ευρώπη. Όμως πρώτα θα πρέπει να τα βρει με την ομάδα ο κάθες ενδιαφερόμενος, καταβάλλοντας την ρήτρα αποδέσμευσής του. Ο Ολυμπιακός είναι ένα τοπ κλαμπ. Μία μεγάλη ομάδα με ιστορία και η Αθήνα είναι μία πολύ όμορφη πόλη. Ο Ντόλι θα ήθελε να πάει σε μία ευρωπαϊκό κλαμπ που καλύπτει όλες τις προδιαγραφές, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Θα θέλαμε μία καλή συμφωνία με Ολυμπιακό, όμως υπάρχει η ομάδα του, Mamelodi Sundowns, που πρέπει να ικανοποιηθεί. Θα δούμε στο προσεχές διάστημα το τι θα γίνει», μας μετέφερε σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα