Μαγκντί και Χασάν συμβουλεύουν τον Ουάρντα για ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Μαγκντί και Χασάν συμβουλεύουν τον Ουάρντα για ΠΑΟΚ

bet365

Μαγκντί Τολμπά και Χοσάμ Χασάν, δύο από τους καλύτερους Αιγύπτιους που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μιλούν για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα από το «Δικέφαλο».

Ο Μαγκντί Τολμπά, κατά πολλούς ο κορυφαίος Αιγύπτιος που πέρασε από την Τούμπα, αποκάλυψε πως οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» ζήτησαν την συμβουλή του, για την απόκτηση του Ουάρντα.

«Ο Ουάρντα έχει εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά ο ΠΑΟΚ είναι κάτι άλλο. Πρόκειται για μία ομάδα με οπαδούς σε όλη την χώρα που αγαπούν παθολογικά την ομάδα. Η συμβουλή μου είναι να τα δώσει τα πάντα για αυτή τον ΠΑΟΚ ώστε να αντέξει την πίεση. Ελπίζω να τα πάει καλά σε αυτό το νέο του βήμα.

Μίλησα με τους υπεύθυνους της ελληνικής ομάδας και με ρώτησαν για αυτόν. Τους είπα ότι είναι χαρισματικός παίκτης και ικανός να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ», υποστήριξε ο Μαγκντί.

Από την πλευρά του ο Χοσάμ Χασάν, που αγωνίστηκε τη σεζόν 1990-’91 στο «Δικέφαλο», τόνισε στην ιστοσελίδα «Korabia.com»:

«Η μεταγραφή του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Ο Αμρ είναι πολύ καλός παίκτης με μεγάλες δυνατότητες βελτίωσης και πιστεύω ότι σύντομα θα τον δούμε σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, στην Αγγλία ή στην Ισπανία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα