Κούγιας: Δε διανοούμαστε να εκμεταλλευτούμε τα οικονομικά προβλήματα του Ηρακλή

Κούγιας: Δε διανοούμαστε να εκμεταλλευτούμε τα οικονομικά προβλήματα του Ηρακλή

Κούγιας: Δε διανοούμαστε να εκμεταλλευτούμε τα οικονομικά προβλήματα του Ηρακλή

bet365

Σε διάψευση των σεναρίων που ενέπλεκαν τον Μπαρτολίνι στο μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΛ, προχώρησε ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί».

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Πληροφορήθηκα περί διαρροής είδησης σε ορισμένα ΜΜΕ, σύμφωνα με την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μπαρτολίνι, ο οποίος έχει προσφύγει κατά την ΠΑΕ Ηρακλής και μένει ελεύθερος.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι τόσο η ΠΑΕ ΑΕΛ με την ιστορία που έχει, όσο και εγώ προσωπικά, παρά το ότι η ΠΑΕ Ηρακλής είναι ένας από τους αντιπάλους μας στην τρέχουσα περίοδο, στην προσπάθεια για την παραμονή στην Super League, που είναι επί του παρόντος και ο κύριος στόχος μας, δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Αυτή μας η θέση δεν έχει σχέση με την αξία του παίκτη, αλλά με το γεγονός ότι ουδέποτε διανοηθήκαμε να αποκτήσουμε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή εκμεταλλευόμενοι τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ Ηρακλής, γιατί το θεωρούμε ανέντιμο, όσο - τουλάχιστον κατά την δεδομένη στιγμή - έχουμε ακριβώς τους ίδιους στόχους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα