Από Ατρόμητο σε Νόριτς η Νησωτάκη

Δημήτρης Τομαράς
Από Ατρόμητο σε Νόριτς η Νησωτάκη

bet365

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με την Μαριέλα Νησωτάκη σεβόμενη την επιθυμία της να μεταπηδήσει σε Νόριτς.
Η μέχρι πρότινος υπεύθυνη ανάλυσης αγώνων του Ατρόμητου - που παλαιότερα εργάστηκε στην Σουόνσι - δέχθηκε πριν από λίγες ημέρες πρόταση από την αγγλική ομάδα που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ για να αναλάβει καθήκοντα «technical-scout». Η ομάδα του Περιστερίου αντιμετωπίζοντας με κατανόηση την νέα της προοπτική, αν και είχε συμβόλαιο σε ισχύ, της εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία. Σε δηλώσεις της στο atromitosfc.gr η Μαριέλα Νησωτάκη τόνισε τα εξής: «Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρω με μεγάλη σκέψη γιατί από τη μια πλευρά ο Ατρόμητος μου συμπεριφέρθηκε άψογα και από την άλλη γιατί μου παρουσιάστηκε μια μεγάλη ευκαιρία. Είμαι σε μια ηλικία που θέλω να κερδίζω συνεχώς εμπειρίες πάνω στο αντικείμενο μου και ο Ατρόμητος ευτυχώς έχει ανθρώπους που κατανοούν πλήρως τους συνεργάτες τους.
Θέλω έτσι να ευχαριστήσω από καρδιάς την ομάδα για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο, τον προπονητή κ. Κορακάκη, τον γενικό αρχηγό κ. Σοφιανό, όλους τους συνεργάτες μου και βεβαίως τους ποδοσφαιριστές. Θα παρακολουθώ την πορεία της ομάδας και θα χαρώ πολύ στο τέλος της χρονιάς να έχει πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι επίσης στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα