Η 11άδα και οι απορίες για Μπέντο...

Δημήτρης Τομαράς
Η 11άδα και οι απορίες για Μπέντο...

bet365

Η παρουσία του Σισοκό στην αποστολή αν και έχει κάνει ουσιαστικά μία προπόνηση δίνει μία αίσθηση πως ο Μπέντο μπορεί να πάει για αλλαγές στην άμυνα. Οι εύλογες απορίες που προκύπτουν.
Εάν πάει κανείς σε μία προσπάθεια προσέγγισης του σκεπτικού του Μπέντο για τον λόγο που πήρε αμέσως τον Σισοκό αποστολή είναι διότι θα έχει στο μυαλό του να τον χρησιμοποιήσει για τα μετόπισθεν.
Δηλαδή δεξί μπακ ο Φιγκέϊρας, αριστερά ο Σισοκό και κέντρο άμυνας με Ρέτσο και... τρικ με Ντε Λα Μπέγια. Εκτός και εάν ο Πάουλο Μπέντο επιμένει να μην αντιλαμβάνεται το τι συμβαίνει και πάει ξανά με Ρέτσο - Βιάνα. Για την θέση του κίπερ ο Λεάλι συνεχίζει να έχει το προβάδισμα και για τον άξονα οι Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο και Φορτούνης. Για τα άκρα οι Μάριν και Σεμπά και φορ ο Ιντέγε. Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να πάει στον άξονα ο Μάριν για να παίξουν ως δύο πλάγιοι οι Ελιουνούσι και Σεμπά.
Κατά τα άλλα για την ερυθρόλευκη αποστολή προκύπτουν τα εξής ερωτήματα. Όπως το πως ο Σισοκό μπήκε αμέσως αποστολή αλλά έμεινε εκτός (σ.σ. εκ νέου) ο Ανσαριφάρντ. Επίσης το γιατί ο Μπέντο - παρότι είχε πάρει τον Τσόρι στα Χανιά αποστολή αλλά δεν τον είχε χρησιμοποιήσει - επέστρεψε στην λογική του να τον αφήσει ξανά εκτός. Ακόμα και το γιατί επιμένει στον Καρντόσο - που δεν είναι σε καλή κατάσταση - ενώ υπάρχει ο Ανσαριφάρντ. Θυμίζουμε πως αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές για το ταξίδι στην Τρίπολη. Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα