Μαραντόνα: «Τίποτα ιδιαίτερο ο Ιγουαΐν, μόνο σκοράρει»

Κώστας Ζάλιαρης
Μαραντόνα: «Τίποτα ιδιαίτερο ο Ιγουαΐν, μόνο σκοράρει»

bet365

Αν και τον... τοποθέτησε δίπλα στους Μέσι και Ντιμπάλα, ο Ντιέγκο Μαραντόνα θεωρεί πως ο Γκονζάλο Ιγουαΐν δεν έχει κάτι ιδιαίτερο ως ποδοσφαιριστής, πέρα από την αποτελεσματικότητά του μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Ο Αργεντινός θρύλος, που βρέθηκε στη Νάπολη και η πόλη τον υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες έπειτα από τα επιτεύγματά του με τη φανέλα των «παρτενοπέι» στο παρελθόν, ανέφερε:

«Οι Μέσι, Ντιμπάλα και Ιγουαΐν είναι τρεις εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων, άπαιχτος και άπιαστος με τη μπάλα στα πόδια. Ο Ντιμπάλα θα ωριμάσει περισσότερο και θα βελτιωθεί, ενώ ο Ιγουαΐν θα συνεχίσει να σκοράρει. Μόνο αυτό κάνει, δεν το θεωρώ τίποτα τρομερό όταν έχει τη μπάλα στα πόδια».

Φυσικά, δεν αποκλείεται τα σχόλιά του να προκύπτουν και από το συναίσθημα οργής που άφησε σε όλους τους Ναπολιτάνους ο Ιγουαΐν με την μετακίνησή του στη Γιουβέντους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα