Όλο το βάρος στην τακτική

Όλο το βάρος στην τακτική

Gazzetta team
Όλο το βάρος στην τακτική

bet365

Δίχως προβλήματα τραυματισμών, μ’ όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, ο Βλάνταν Ίβιτς δούλεψε πάνω στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων στην προπόνηση της Τρίτης (17.01).

Αφού πρώτα καλωσόρισαν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, ο Σέρβος προπονητής και οι παίκτες του «Δικεφάλου» επικεντρώθηκαν στην τακτική κατά τη διάρκεια της προπόνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από συνεχή βροχή.

Ο Ίβιτς έχει δύο ημέρες μπροστά του για τον εντός έδρας αγώνα με το Λεβαδειακό και στην προπόνηση της Τρίτης «ανέλυσε στους παίκτες του τι ζητά από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο», όπως τονίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωση για ότι συνέβη κατά τη διάρκεια της Τρίτης.

Το πρόγραμμα είχε κι ένα κομμάτι κυκλοφορίας και κατοχής της μπάλας, ενώ έκλεισε με ασκήσεις για τα τελειώματα των φάσεων.

Για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, οι εξετάσεις ήταν αρκετά καλές, τις επόμενες μέρες θ’ ακολουθήσει έξτρα ειδικό πρόγραμμα και υπολογίζεται πως σε 7-10 μέρες θα είναι απολύτως έτοιμος κι από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Την Τετάρτη (18.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17.00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα