Ετοιμος για Ολυμπιακό ο Αστέρας, έξι εβδομάδες εκτός ο Ίγκορ

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ετοιμος για Ολυμπιακό ο Αστέρας, έξι εβδομάδες εκτός ο Ίγκορ

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με τον Ελευθερόπουλο να μην υπολογίζει τον τιμωρημένο Δημούτσο, αλλά και τον Ίγκορ που θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Ολυμπιακό (18/1, 19:30).

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή τον Ιγκόρ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης τις επόμενες 6 εβδομάδες, μιας και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού.

Από την άλλη, εκτός πλάνων είναι κι ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο εν λόγω ματς.

Ετσι, στη βασική 11άδα θα δούμε στο 4-2-3-1 του Ελευθερόπουλου τους:

Ντοναρούμα στο τέρμα και Μπέρτο, Σελίν, Χαμντανί και Γιαννούλη στην άμυνα. Τσουκαλάς και Ιγκλέσιας θα είναι στο κέντρο με τους Στανισάβλιεβιτς, Μάσα και Φαρίνια πίσω από τον Μανιά.

Αναλυτικά η αποστολή: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Μάσα, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Καλτσάς, Κώτσιρας Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί. Γκοντό, Ιωανίδης, Μανιάς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα