Ποιο είναι το καλύτερο γκολ των ομίλων του Champions League;

Gazzetta team
Ποιο είναι το καλύτερο γκολ των ομίλων του Champions League;

bet365

Η φάση των νοκ άουτ αγώνων αργεί ακόμη, αλλά μέχρι τότε μπορείς να δεις τα καλύτερα γκολ της πρώτης φάσης και με τη βοήθεια της Νissan να ψηφίσεις το καλύτερο.

Η στιγμή που η μπάλα χαϊδεύει τα δίχτυα είναι από τις πιο όμορφες και λυτρωτικές στιγμές. Πόσω μάλλον όταν αυτό συμβαίνει στο πλαίσιο του Champions League.

Από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τις αρχές του Δεκεμβρίου μπήκαν πολλά γκολ. Άλλα έκριναν νίκες, άλλα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για προκρίσεις κι άλλα απλώς πέρασαν στην ιστορία της διοργάνωσης χωρίς ιδιαίτερη σημασία.

Η φάση των νοκ άουτ αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ αργεί ακόμη, αλλά μέχρι τότε η Νissan θυμάται τα πιο εντυπωσιακά γκολ της πρώτης φάσης και σε καλεί να επιλέξεις το δικό σου αγαπημένο από τον καναπέ σου. Και πού ξέρεις; Μπορεί ένα από τα 20 σημαντικά δώρα να γίνει δικό σου.

Τα υποψήφια γκολ για την πρώτη φάση των ομίλων είναι έξι.

1. ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ

Για πολλοστή φορά ο Πολωνός με εντυπωσιακό τρόπο απέδειξε σε κάθε γωνιά του πλανήτη ότι είναι ένας... killer των ευρωπαϊκών γηπέδων. Αυτό συνέβη και στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής όπου κρίθηκε η πρωτιά. Το δικό του γκολ ήταν που έδωσε την κορυφή στους Βαυαρούς. Απευθείας χτύπημα φάουλ. Φάλτσα, η μπάλα περνάει το τείχος και όλα τα άλλα είναι ιστορία.

2. ΧΟΥΑΝ ΚΟΥΑΔΡΑΔΟ

Η Γιουβέντους έχει μείνει με 10 παίκτες από το 54’, όμως οι μπιανκονέρι δείχνουν χαρακτήρα. Στο 76’ ο Κουαδράδο βρίσκεται στα δεξιά χωρίς να έχει στήριγμα και κάνει αυτό που κανένας δεν περιμένει: «χορεύει» τον Μορέλ και σουτάρει με όλη του τη δύναμη στην κλειστή γωνία. «Είδα ότι δεν είχα πού να δώσω την μπάλα», θα πει μετά το ματς, με τον γκολκίπερ της Λυών, Λόπες, να μην ξέρει από πού του ήρθε... Και από έναν παίκτη που δεν μας έχει συνηθίσει να είναι τόσο εύστοχος, ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας. Πριν σουτάρει ρίχνει μία ματιά στην περιοχή και είναι ήδη έτοιμος να πανηγυρίσει έξαλλα. Το τέλειο σουτ.

3. ΤΣΕΝΚ ΤΟΣΟΥΝ



Η Μπεσίκτας είχε βρεθεί με 3-0 πίσω στο σκορ στην έδρα της από το 31' και τίποτα δεν έδειχνε ικανό να τη σώσει από ταπεινωτική ήττα από την Μπενφίκα. Άλλωστε, μόλις πέντε ομάδες στην ιστορία του Champions League είχαν καταφέρει να επιστρέψουν με ανάλογο σκορ εις βάρος τους. μεγάλη αντεπίθεση των Τούρκων μέχρι το τελικό 3-3 ξεκίνησε στο 58'. Ο Μπεκ έβγαλε τη σέντρα και ο Τοσούν με εκπληκτικό γυριστό σουτ αιφνιδίασε τον Έντερσον Μοράες, που δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Η έμπνευση, η ταχύτητα στη σκέψη και η εκτέλεση πλησίασαν το τέλειο.

4. ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΚΟΥΑΡΕΣΜΑ

Η αλήθεια είναι ότι έχει βάλει κι ωραιότερα γκολ στην ζωή του. Όμως είναι ενδεικτικό της κλάσης του. Αντίπαλος η Ντιναμό Κιέβου. Ο Πορτογάλος μάγος με την φανέλα της Μπεσίκτας. Το τείχος απέναντί του. Η μπάλα στημένη μπροστά του. Τόσο γλυκά, τόσο απαλά, τόσο εύκολο (το κάνει να φαίνεται). Η μπάλα περνάει πάνω από τους παίκτες του ουκρανικού συλλόγου κι ένα από τα ομορφότερα γκολ της φάσης των ομίλων είναι γεγονός.

5. ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Σιγά μην έλειπε ο Πορτογάλος υπερπαίκτης από την κατηγορία αυτή. Τι να πρωτοπεί κανείς για το γκολ αυτό; Ότι έσωσε την Ρεάλ από βέβαια γκέλα κόντρα στην Σπόρτινγκ; Ότι δεν το πανηγύρισε από σεβασμό στην ομάδα που τον ανέδειξε; Με το γκολ του κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι κορυφαίος σκόρερ με εκτελέσεις φάουλ στο Champions League, έγινε ένας από τους 13 παίκτες που έχουν σημειώσει από 550 γκολ και πάνω. Δεν αρκούν όλα αυτά για να δώσεις την ψήφο σου;

6. ΒΑΝΤΙΣ ΟΝΤΙΤΖΑ



Ένα από τα πιο χορταστικά ματς της φετινής σεζόν έγινε στην Βαρσοβία. Δυστυχώς χωρίς κόσμο στις εξέδρες. Η γηπεδούχος Λέγκια και η Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα επιθετικό ρεσιτάλ ήρθαν ισόπαλες με το... πλούσιο 3-3. Το παιχνίδι αυτό όμως δεν είχε μόνο πολλά γκολ. Είχε και εξαιρετικής ομορφιάς. Ξεχώρισε του Βαντίς Οντίτζα που έστειλε την μπάλα στο... παραθυράκι της «Βασίλισσας». Δεδομένα ένα από τα ομορφότερα του πρώτου γύρου.

Εσύ ποιο θα επιλέξεις;

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα