Ο Χένεσι μόνιμα... κομπάρσος στα ωραιότερα γκολ της Πρέμιερ! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Χένεσι μόνιμα... κομπάρσος στα ωραιότερα γκολ της Πρέμιερ! (vids)

bet365

Μετά και το εκπληκτικό γκολ του Άντι Κάρολ με το ανάποδο ψαλίδι, ο Γουέιν Χένεσι πρόσθεσε ακόμα μια... εντυπωσιακή ποδοσφαιρική στιγμή στο ενεργητικό του. Μόνο που εκείνος, απλά είναι ο ... κομπάρσος στο σόου των αντιπάλων!

Ο πορτιέρο της Κρίσταλ Πάλας θα έχει να λέει ότι έχει αντικρίσει ορισμένες από τις πιο ωραίες στιγμές της Πρέμιερ Λιγκ, όταν πλέον θα έχει αποσυρθεί και θα εξιστορεί καταστάσεις στους συγγενείς και τους φίλους του.

Προς το παρόν, όμως, όλες αυτές οι εκπληκτικές στιγμές που έχει βιώσει, τον έχουν βρει ως τον... κακομοίρη που απλά μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα του έπειτα από τις τρομερές εμπνεύσεις των αντιπάλων των «αετών»!

Ήταν εκείνος εις βάρος του οποίου ο Παγιέ πέρυσι είχε σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έχοντας εφτά άτομα στο τείχος (!), ήταν εκείνος που δεν μπόρεσε να σταματήσει το εκπληκτικό σουτ του Ντέλε Άλι έπειτα από την εκπληκτική προσποίηση του νεαρού άσου της Τότεναμ, ήταν εκείνος κόντρα στον οποίο ο Ζιρού σκόραρε με το «χτύπημα του σκορπιού» και ο Κάρολ, τελευταίος της λίστας, τον «εκτέλεσε» με το ανάποδο ψαλίδι, το περασμένο Σάββατο...

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Οστάνδη - Γκενκ.

Δείτε τα τέσσερα γκολ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα