Σιδεράκης για Απόλλωνα, τα... γυρίζει ο Μεχία

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Σιδεράκης για Απόλλωνα, τα... γυρίζει ο Μεχία

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Σιδεράκης απασχολεί τον Απόλλωνα Σμύρνης για το τέρμα, ενώ στα υπόψιν είναι κι ο Ταΐρης. Ο Μεχία ακόμη δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιο που του έχει σταλεί.

To... φλερτ Απόλλωνα Σμύρνης-Σιδεράκη κρατάει από το καλοκαίρι. Ο «γάμος» δεν προχώρησε τότε, με τον παίκτη να πηγαίνει στα Τρίκαλα και την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να καταλήγει στο δίδυμο Χιώτη-Γεωργακόπουλο.

Ο τραυματισμός του έμπειρου πορτιέρε, όμως, οδηγεί τους ανθρώπους της ομάδας στο να αναζητήσουν ακόμη έναν τερματοφύλακα κι ο 29χρονος τερματοφύλακας απασχολεί εκ νέου τον Απόλλωνα σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. Έτσι, περιμένουν να δουν αν θα αποχωρήσει από τα Τρίκαλα για να γίνει κίνηση. Στα υπόψιν, πάντως, είναι κι ο Δημήτρης Ταΐρης όπως έχει γνωστό.

Από εκεί και πέρα, ο Μεχία, ενώ είχε συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιο που του έχει σταλεί δείχνοντας να... αλλάζει πλεύση. Μάλιστα, πιστεύεται ότι βρήκε άλλη ομάδα γι αυτό και λογικά δεν θα έρθει στην Ελλάδα, περίπου στις 20 του μήνα όπως και υπολογιζόταν, προκειμένου να ανακοινωθεί. Όσο για τον Στάθη Ταυλαρίδη, υπάρχει στάση αναμονής σχετικά με την ελευθέρας του από τον Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα