Αποστολή του ΠΑΟΚ για Ουάρντα

Σταύρος Σουντουλίδης
Αποστολή του ΠΑΟΚ για Ουάρντα

bet365

Άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθούν σήμερα στο Πορτ Ζεντίλ της Γκαμπόν προκειμένου να πάρουν την υπογραφή του Αμρ Ουάρντα και να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του.

Η εθνική ομάδα της Αιγύπτου αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τρίτης (17.01) στις 20.00 το Μάλι Γκάνα στο πρώτο παιχνίδι για το Κόπα Άφρικα και οι υπεύθυνοι του «Αλ Σατέρ Στάντιουμ» στο Πορτ Ζεντίλ, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Γκαμπόν, έχουν ειδοποιηθεί για την παρουσία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Ο σκοπός της παρουσίας στην Γκαμπόν δεν είναι άλλος από την υπογραφή των συμβολαίων με τον Αμρ Αουάρντα, ο οποίος συμμετέχει στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου και πριν από το τέλος των αγώνων της πρώτης φάσης (25 Ιανουαρίου) αποκλείεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Mάλιστα για να ολοκληρωθεί το θέμα ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Μάκης Μπελεβώνης βρέθηκε στα γραφεία του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα