Από σωτήρας της Μπαρτσελόνα, περίγελος της Σίτι!

Κώστας Ζάλιαρης
Από σωτήρας της Μπαρτσελόνα, περίγελος της Σίτι!

bet365

Ο Κλαούντιο Μπράβο διανύει κάκιστη περίοδο στην καριέρα του και οι αριθμοί του έχουν κάνει τον Πεπ Γκουαρδιόλα να σκέφτεται ήδη την προσθήκη τερματοφύλακα στο ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι, το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Χιλιανός τερματοφύλακας μάζεψε άλλες τέσσερις φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του τη φετινή σεζόν, στη βαριά ήττα από την Έβερτον, το μεσημέρι της Κυριακής στο «Γκούντισον Παρκ», κάνοντας ακόμα χειρότερες τις επιδόσεις του και κάνοντας τον Ισπανό προπονητή των «πολιτών» να βλέπει τη ζυγαριά να γέρνει προς την πλευρά του... λάθους, όσον αφορά την απόφαση που πήρε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μπράβο, στις τελευταίες 22 τελικές προσπάθειες που έχουν γίνει προς την εστία του, έχει δει τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του στις 14 εξ αυτών, ενώ, η Μάντσεστερ Σίτι, έπειτα και από το πρόσφατο ματς στο Λίβερπουλ, έχει πλέον δεχθεί γκολ με την πρώτη τελική αντιπάλου, στα τέσσερα από τα εφτά τελευταία της παιχνίδια!

Η σεζόν κυλάει τόσο άσχημα για τον πορτιέρο της Σίτι, που σε 54 τελικές προσπάθειες στις οποίες έχει κληθεί να επέμβει για ν' αποσοβήσει το γκολ, τελικά έχει αποτύχει στις 23 και το ποσοστό επιτυχημένων επεμβάσεων βρίσκεται στο 57%.

Τη σεζόν 2014-2015, όταν η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στην κορυφή της La Liga πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο «Βιθέντε Καλντερόν», σε μια εξέλιξη που πήρε μορφή εκδίκησης για ό,τι είχε συμβεί την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Μπράβο, ήταν από τους πρωτοστάτες της πορείας προς τον τίτλο, έχοντας δεχθεί μόλις 19 γκολ από τις 90 τελικές αντιπάλου προς την εστία του, σε φάσεις όπου ήταν στο χέρι του! Το ποσοστό επιτυχημένων επεμβάσεων ήταν στο 79% εκείνη τη χρονιά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα