Καταγγελία στην FIFA για να πιέσει Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός

Καταγγελία στην FIFA για να πιέσει Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Καταγγελία στην FIFA για να πιέσει Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός

bet365

Την καταγγελία στη FIFA σκέφτονται στον Παναθηναϊκό, μιας και ο χρόνος περνάει και λύση με την περίπτωση του Ιμπάρμπο δεν βρίσκεται...

Το σίριαλ με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο συνεχίζεται, με τον ποδοσφαιριστή να μην έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά και να μη βρίσκεται λύση ώστε να αποδεσμευτεί από τον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» να έχουν θέση ξένου και φυσικά να γλιτώσουν χρήματα από το συμβόλαιό του.

Όπως αναφέρει η «Live Sport» το γεγονός πως οι μέρες περνάνε και λύση δεν βρίσκεται, έχει προβληματίσει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» που πλέον σκέφτονται τρόπους για να πιέσουν ακόμα περισσότερο.

Ένας εξ αυτών είναι η καταγγελία στην FIFA, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει χορηγήσει άδεια στον... εαυτό του και από τις διακοπές των Χριστουγέννων δεν έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα