Ολυμπιακός: Η 3η προπόνηση της νέας ομάδας της Ακαδημίας

Ολυμπιακός: Η 3η προπόνηση της νέας ομάδας της Ακαδημίας

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Η 3η προπόνηση της νέας ομάδας της Ακαδημίας

bet365

Την 3η της προπόνηση έκανε το απόγευμα της Δευτέρας στον Ρέντη, η νέα ομάδα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, την οποία αποτελούν παιδιά με νοητική υστέρηση από Ειδικά Σχολεία του Πειραιά.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές ανέβασαν... στροφές στην 2η εβδομάδα της προετοιμασίας τους και σε μικρό χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμοι για να δώσουν και αγώνες πρώτα απ’ όλα με άλλες ομάδες της Ακαδημίας. Την προπόνηση της Δευτέρας παρακολούθησαν και οι προπονητές της Ακαδημίας Φώτης Στρακόσια, Φώτης Παπαπαναγής, Νίκος Τοπολιάτης, Τάσος Πάντος και Μάκης Βενιαμίν οι οποίοι βοήθησαν με παρεμβάσεις τους τα παιδιά να βελτιώσουν κάποια πράγματα, πάντα σε συνεργασία με τους προπονητές τους κ. Δρούγκα και κα Πατσούρα. Οι προπονητές της Ακαδημίας συνεχάρησαν τα παιδιά για το ζήλο που δείχνουν αλλά και για την βελτίωση που παρουσιάζουν από προπόνηση και προπόνηση και τους υποσχέθηκαν ότι σύντομα θα παίξουν και αγώνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα