Αεράτη με Μπάρτσα η Σοσιεδάδ! (vid)

Αεράτη με Μπάρτσα η Σοσιεδάδ! (vid)

Gazzetta team
Αεράτη με Μπάρτσα η Σοσιεδάδ! (vid)

bet365

Η Σοσιεδάδ πέρασε... αέρας από το Ροσαλέδα, επικράτησε 2-0 της Μάλαγα και βρέθηκε στην πεντάδα. Με ψυχολογία στα ύψη κόντρα στη Μπάρτσα για το κύπελλο.

Τι και αν η Μάλαγα ήταν αήττητη στο Ροσαλέδα από τον Σεπτέμβριο, τι και αν οι Βάσκοι παρουσιάστηκαν με σημαντικές απουσίες, οι παίκτες του Σακριστάν πήραν μεγάλο διπλό επικρατώντας 2-0! Επιστροφή στις νίκες για τη Σοσιεδάδ, βρέθηκε στο -2 από την τετράδα και θα υποδεχθεί με άλλον αέρα τη Μπαρτσελόνα για το κύπελλο. Πρεμιέρα στο Ροσαλέδα για τον κόουτς, Ρομέρο, ο οποίος διαπίστωσε πως έχει πολύ δρόμο ακόμα, ώστε η ομάδα του να επιστρέψει στο καλό ποδόσφαιρο. Πλήγμα για τους γηπεδούχους ο σοβαρός τραυματισμός του Σάντρο μόλις στο 21ο λεπτό. Η Σοσιεδάδ με δόση τύχης άνοιξε το σκορ στο 5-0 με τον Μαρτίνεθ και στο 62' ο Χουάνμι διαμόρφωσε το 2-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα