Το «ναι» της Ρεν μένει για τον Πέδρο Ενρίκε

Το «ναι» της Ρεν μένει για τον Πέδρο Ενρίκε

Σταύρος Σουντουλίδης
Το «ναι» της Ρεν μένει για τον Πέδρο Ενρίκε

bet365

Ο ΠΑΟΚ και ο Λούμπος Μίχελ συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τη Ρεν για την απόκτηση του Πέδρο Ενρίκε, με τον «Δικέφαλο» να έχει συμφωνήσει με τον Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό.

Ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται από την Κυριακή στη Βρετάνη για την απόκτηση του Πέδρο Ενρίκε και το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με τη Ρεν, καθώς ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει για ακόμη ενάμιση χρόνο συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα.

Οι απαιτήσεις των ανθρώπων της Ρεν κάποια στιγμή είχαν ξεφύγει, άγγιζαν τα 2 εκατ. ευρώ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ρίξει το ποσό στα δικά του οικονομικά δεδομένα και με «όπλο» την συμφωνία του με τον Ενρίκε πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει στην οριστική συμφωνία.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας, με τις δύο ομάδες να συζητούν και για το ποσοστό μεταπώλησης που θέλει να διατηρήσει η Ρεν στο συμβόλαιο του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα