Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πίσω από τις κάμερες!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πίσω από τις κάμερες!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πίσω από τις κάμερες!

bet365

Από την στιγμή που υπέγραψε για 4,5 χρόνια με τον ΠΑΟΚ, ένα είναι σίγουρο: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα προσθέσει ακόμη μια γλώσσα στις πέντε, ήδη, ομιλεί. θα μάθει σίγουρα να μιλάει και ελληνικά!

Με τον Λούμπος Μίχελ διαπραγματευόταν στα αγγλικά, με τον Βλάνταν Ίβιτς μιλούσαν άνετα στα σέρβικα και μιλάει άνετα ακόμη τρεις γλώσσες: ιταλικά, γερμανικά και γαλλικά.

Μεγαλώνοντας στο γερμανόφωνο Σαντ Γκάλεν της Ελβετίας αναγκαστικά έμαθε να μιλάει γερμανικά και γαλλικά, ενώ στο σπίτι του μιλούσαν και σέρβικα. Όταν πήγε στην γειτονική Ιταλία για να παίξει στην Πάρμα άρχισε να μιλάει ιταλικά, ενώ η τριετής παρουσία του σε διάφορες ομάδες της Αγγλίας τον οδήγησαν να μάθει και τα αγγλικά.

Ο 26χρονος επιθετικός κέρδισε με την απλότητα του, τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ από το πρωί της Κυριακής, που πέρασε το κατώφλι των γραφείων της ΠΑΕ, μέχρι αργά το βράδυ όταν αποχώρησε μαζί με τους μάνατζερ και τους δικηγόρους του.

Δεν είπε όχι στην παραμικρή υποχρέωση για τις ανάγκες της ομάδας, φωτογραφήθηκε, μίλησε, υπέγραψε στη νέα φανέλα με το νο 9 στην πλάτη, γενικά έδειξε να είναι απόλυτα εξοικειωμένος με το νέο του περιβάλλον.

«Νιώθω ήδη ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου», ήταν τα πρώτα λόγια του στην συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι του «Δικεφάλου». Καθόλου τυχαία η αναφορά…

Το μόνο που διαφοροποιήθηκε σε σχέση με τους προηγούμενους νεοφερμένους στην Τούμπα ήταν η κλασική φωτογραφία με τον Λούμπος Μίχελ στο κατώφλι των αποδυτηρίων. Βλέπετε, ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ, είχε αναχωρήσει νωρίς το απόγευμα της Κυριακής για τη Γαλλία, καθώς ο (μίνι) μεταγραφικός σχεδιασμός του Ιανουαρίου είναι σε εξέλιξη. Πού καιρός για φωτογραφίες…

Λογικά ο «Prijo» δε θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής στη νέα του ομάδα. Στο τεχνικό επιτελείο υπάρχουν τέσσερις Σέρβοι (Ίβιτς, Βεσελίνοβιτς, Μλκάνοβιτς, Κοβάσεβιτς) κι ένας Πολωνός (Σνάουτσνερ) που έχουν πολλά να του μάθουν για τη νέα του ομάδα. Κυρίως ο προπονητής του, αλλά και ο «Μίρο», που είναι από το 2007 στην Τούμπα και ξέρει πολύ καλά τι εστί ΠΑΟΚ…

Ο Πρίγιοβιτς έφυγε από τη Λέγκια αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και πηγαίνοντας σχεδόν 1,6 εκατ. ευρώ στο ταμείο της πρωταθλήτριας Πολωνίας. Η διοίκηση τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

«Αλεξάνταρ σε ευχαριστούμε για τον πετυχημένο ενάμιση χρόνο και σου ευχόμαστε επιτυχίες στη μελλοντική ποδοσφαιρική καριέρα σου», ανέφερε το αποχαιρετιστήριο κείμενο, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Λέγκια.

Το πρόβλημα τραυματισμού στην κλείδα, που τον ταλαιπώρησε από τον περασμένο Δεκέμβριο, πλέον δεν είναι τόσο σοβαρό, όσο επέμεναν τις τελευταίες ημέρες οι Πολωνοί στις αναφορές τους γύρω από την επιλογή του να αφήσει τους πρωταθλητές Πολωνίας για τον ΠΑΟΚ.

Αυτό που περιμένουν ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του είναι τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων, που θα γίνουν γνωστά κατά τη διάρκεια της Τρίτης κι αναλόγως θα αποφασιστεί το πρόγραμμα για την πλήρη ενσωμάτωση του στις προπονήσεις της ομάδας.

Οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι δε θα αργήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του «Δικεφάλου», σίγουρα όμως αυτό δε θα γίνει στον αγώνα της Πέμπτης με το Λεβαδειακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα