Συμφώνησε να πουλήσει τον Παγιέ η Γουέστ Χαμ

Γιώργος Κοντογεώργης
Συμφώνησε να πουλήσει τον Παγιέ η Γουέστ Χαμ

bet365

Η Γουέστ Χαμ έδωσε το okay στην Μαρσέιγ για την πώληση του Ντιμίτρι Παγιέ, για τον οποίο το γαλλικό κλαμπ έχει προσφέρει... μόνο 22+3 εκατ. ευρώ.

Ο Γάλλος playmaker κάνει εκπληκτικά πράγματα από τη μέρα που μετακόμισε στην Premier League, όμως φέτος η Γουέστ Χαμ δεν βρίσκεται στο περσινό εξαιρετικό επίπεδο. Ο Παγιέ ζήτησε να αποχωρήσει από τους Hammers και να επιστρέψει στην Μαρσέιγ και οι εξελίξεις φάνηκε να είναι με το μέρος του. Οπως προκύπτει από την L' Equipe, άνθρωποι των Λονδρέζων είχαν την Δευτέρα (16/01) συνάντηση με εκείνους της Ολιμπίκ -η οποία είχε διάρκεια μόλις 10 λεπτών- και τους έκαναν σαφές ότι είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τον σταρ τους. Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, η μπάλα είναι στο γήπεδο του προέδρου του γαλλικού κλαμπ, Ζακ-Ανρί Ερό, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει προσφέρει 22+3 εκατ. ευρώ, πρόταση την οποία οι Αγγλοι θεώρησαν ως «προσβολή» σύμφωνα με την Telegraph.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα